Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vom arăta altfel cu ei în teren! Nu jucăm ce ne dorim." VIDEO | Cei doi jucători aşteptaţi de MM în primul 11 al FCSB. Cum vede lupta la titlu

"Vom arăta altfel cu ei în teren! Nu jucăm ce ne dorim." VIDEO | Cei doi jucători aşteptaţi de MM în primul 11 al FCSB. Cum vede lupta la titlu

Superliga

Comentarii

FCSB s-a impus în partida cu Hermannstadt, scor 3-0, şi a redus la doar trei puncte difefenţa faţă de liderul CFR Cluj, însă oficialii vicecampioanei nu sunt încă mulţumiţi de modul în care arată ehipa.

Mihai Stoica a salutat revenirea lui Mihai Pintilii în primul 11, dar spune că echipa va fi şi mai puternică în momentul în care căpitanul va fi 100% din punct de vedere fizic şi când Marko Momcilovic va putea juca.

"S-a redus (diferenţa) la trei puncte, dar nu suntem noi pe primul loc. Suntem pe locul doi. Nu e matematică fotbalul. Avem meciuri dificile. Repet, nu jucăm ce ne dorim.

Adică, am început foarte bine meciul şi cât Pintilii a fost la 100%, cred că am arătat foarte bine. După ce a început să aibă nevoie de "charger" (n.r. încărcător), nu am mai jucat atât de bine, iar în repriza a doua am suferit pe alocuri. Pot să remarc faptul că Bogdan Planici a intrat foarte bine.

Să vedem, deocamdată a jucat o repriză. Mă gândesc cu groază când vom juca pe sintetic. Şi pe un sintetic de generaţie veche. Vreau doar ca Pintilii să fie sănătos până la sfârşitul acestei ediţii. Cu el şi cu Marko, când va reveni, vom arăta altfel
", spune Mihai Stoica.

Deşi CFR Cluj a pierdut pe terenul Craiovei, MM consideră că ardelenii au dominat prima parte a jocului şi că foarte probabil ar fi câştigat meciul dacă Ţucudean ar fi putut juca.

"Cred că CFR a fost net superioară în prima parte a jocului. Dar net superioară, a spus nişte probleme extraordinare Craiovei, a avut ocazii foarte mari şi foarte multe. Probabil dacă ar fi fost Ţucudean, eram la şase puncte de CFR. În partea a doua, banca lor, Costache şi Petrilă, nu a ajutat atât de mult pentru o răsturnare de rezultat. E greu să joci împotriva Craiovei şi să întorci un rezultat, când Craiova e susţinută de 30.000 de suporteri fanatici şi terenul începe să arate mai bine", a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: pintiliifcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare