Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vom avea probleme cu Euro 2020? Mircea Sandu face dezvăluiri: "Până acum nu s-a întâmplat nimic!"

Vom avea probleme cu Euro 2020? Mircea Sandu face dezvăluiri: "Până acum nu s-a întâmplat nimic!"

Fotbal

Comentarii

Mircea Sandu a vorbit despre fostul internaţional Gheorghe Popescu, consilier onorific în programul pentru organizarea Campionatului European din 2020.

"Gică Popescu are o însărcinare foarte grea. Eu ştiu cât am muncit pentru a atrage organizarea EURO 2020 şi constat că după tot efortul depus de noi s-a ales praful. Pentru că actualii şi sper foştii nu au făcut nimic. Pentru Gică Popescu este extrem de greu. Trebuie legi, proiecte de investiţii, cu stadioane, inclusiv Arena Naţională trebuie făcută o revizie generală. Până acum nu s-a întâmplat nimic. E greu şi pentru Gică Popescu şi pentru Guvern", a spus Sandu.

În urmă cu două săptămâni, desemnat de fostul prim ministru consilier pentru organizarea EURO 2020 în România, Gică Popescu a luat o decizie importantă. Fostul internaţional a cerut schimbarea statutului său din funcţia de consilier al primului minstru în consilier benevol. Astfel, Gică Popescu nu va fi plătit din bani publici pentru munca la organizarea Campionatului European. Pe lângă Popescu, acelaşi statut îl vor avea şi cei 6 consilieri ai săi.

Afla mai multe despre: arena nationalaeuro 2020gica popescumircea sandu 

viewscnt
Articole similare