Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vom avea probleme”. Elias Charalambous, înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia

”Vom avea probleme”. Elias Charalambous, înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia

FCSB

Comentarii

Meciul FCSB - CSKA 1948 Sofia se dispută joi, de la ora 21:30, în manşa secundă a turului doi preliminar din Conference League.

”Vom avea probleme”. Elias Charalambous, înainte de FCSB - CSKA 1948 Sofia

În manşa tur din Bulgaria dintre FCSB şi CSKA 1948 Sofia, formaţia roş-albastră s-a impus cu scorul de 1-0, după reuşita lui Florinel Coman din minutul 28.

Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, a prefaţat partide de mâine. 

„După primul meci din Bulgaria am spus că nimic nu e terminat, e doar prima parte. Ştim echipa mai bine, dar din punctul meu de vedere jocul este deschis. Dacă credem 1% că am trecut deja în runda următoare, avem o problemă mare. 

Sunt o echipă bună, jucătorii mei sunt pregătiţi. Vreau să le spun 'mult noroc' tuturor echipelor româneşti care vor juca mâine”, a spus Elias Charalambous.

FCSB are de trecut un tur contra bulgarilor de la ŢSKA 1948 Sofia după ce a câştigat cu 1-0 turul din Bulgaria, returul se va disputa pe Arcul de Triumf, însă următoarea partidă europeană de pe teren propriu a FCSB s-ar putea disputa pe Stadionul Steaua.

Becali a aflat cel mai tare transfer pregătit de Hagi la Farul şi s-a retras: "Nu mă bag! Şi aşa are el problemele, măcar să mai aibă o speranţă"

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambouscska sofiaconference league 

viewscnt
Articole similare