Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vom face un meci foarte bun în Germania". Noii jucători ai Craiovei sunt optimişti

"Vom face un meci foarte bun în Germania". Noii jucători ai Craiovei sunt optimişti
Comentarii

Universitatea Craiova şi-a prezentat oficial, marţi, ultimele două transferuri. Este vorba despre mijlocaşul paraguayan Cesar Meza Colli şi despre mijlocaşul elveţian de origine italiană Matteo Fedele, care au oferit şi primele declaraţii ca jucători ai Craiovei.

Meza Colli, care a evoluat deja în această ediţie a Europa League pentru fosta sa echipă şi nu va putea juca în dubla cu Leipzig, s-a declarat încrezător în noii săi colegi.

"Sper şi îmi doresc să mă adaptez cât mai repede şi să intru în teren să joc pentru Ştiinţa. Sunt foarte fericit că am ajuns la Craiova, nu simt nicio presiune, dar trebuie să mă antrenez cât mai bine. Îmi doream să joc la Leipzig, dar am evoluat deja în acest sezon de UEFA Europa League pentru fosta mea echipă, aşa că trebuie să respect regulile impuse de UEFA. Am văzut calităţile fotbaliştilor din lot şi sunt sigur că vom face un meci foarte bun în Germania", a declarat mijlocaşul ofensiv Cesar Meza Colli, noul număr şapte al Craiovei.

La rândul său, Matteo Fedele, care va purta tricoul cu numărul 20, a afirmat: "Sunt foarte fericit că acum fac parte din familia Ştiinţei şi sper să-mi ajut echipa să realizeze toate obiectivele propuse. Sunt norocos că pot merge cu echipa la Leipzig şi rămâne de văzut dacă voi fi în teren joi seara. Mister va decide acest aspect".

U Craiova i-a mai transferat în această vară pe Alexandru Cicâldău, Mirko Pigliacelli şi Isaac Donkor.

Meciul tur dintre RB Leipzig şi U Craiova se va disputa joi, de la 19:30, în Germania. Returul va avea loc pe 16 august, în Bănie.

Afla mai multe despre: craiovaleipzigmeza colli 

viewscnt
Articole similare