Experiențe împreună.
You are here:

"Vom fi campioni". Promisiunea care îl bagă pe Fabbrini în inimile fanilor lui Dinamo

"Vom fi campioni". Promisiunea care îl bagă pe Fabbrini în inimile fanilor lui Dinamo

Dinamo București

Comentarii

Diego Fabbrini e pregătit să debuteze în tricoul lui Dinamo. Italianul a fost prezent la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Hermannstadt şi a dezvăluit secretul prin care echipa din Ştefan cel Mare poate cuceri titlul.

12 ani au trecut e la ultimul titlu câştigat de Dinamo. S-a întâmplat la finalul sezonului 2006-2007, atunci când echipa era condusă de pe bancă de către Mircea Rednic.

În 2019, la finalul primelor şase etape, roş-albii sunt ultimii în Liga, cu doar trei puncte câştigate. Echipa lui Duşan Uhrin nu are însă nicio victorie în acest sezon şi va încerca să spargă gheaţa în runda cu numărul.

În Ştefan cel Mare vine Hermannstadt. Sibienii au şase puncte, dar anul trecut nu au reuşit să obţină niciun succes din cele patru întâlniri directe cu Dinamo

"Aceasta a fost decizia mea, de a mă întoarce în România pentru a veni la Dinamo. Pentru mine va fi perfect, avem şansa să facem un sezon bun. Acum situaţia nu e bună, dar cred că avem timp să recuperăm. 

Cât timp am stat în Bulgaria am urmărit campionatul, meciurile lui Dinamo.  Avem o echipă bună şi putem să ne descurcăm bine în acest sezon. Dacă vom câştiga toate meciurile, vom fi campioni, sută la sută. Nu e uşor, pentru că avem adversari dificili.

(De promisiunea făcută lui Valeriu Iftime, că în România nu va reveni decât la FC Botoşani)
Nu am promis aşa ceva, nu e adevărat. Niciodată nu aş spune aşa ceva, pentru că nu ştii ce se poate întâmpla în viaţă. Le mulţumesc celor de la Botoşani că mi-au dat şansa să joc acolo în sezonul trecut"
, a declarat Diego Fabbrini la conferinţa de presă dinaintea meciului Dinamo - FC Hermannstadt.

  • Dinamo - Hermannstadt este în direct pe Telekom Sport 1, luni, la ora 21:00

 

viewscnt
Articole similare