Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vom încerca să facem iar istorie pentru România". Dan Petrescu vrea victoria cu Lazio: "Nu trebuie să jucăm la egal"

"Vom încerca să facem iar istorie pentru România". Dan Petrescu vrea victoria cu Lazio: "Nu trebuie să jucăm la egal"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu atrage atenţia înaintea meciului cu Lazio, partidă în urma căreia campioana Ligii 1 îşi poate asigura calificarea în primăvara europeană.

Pentru a reuşi să se califice, ardelenii au nevoie de cel puţin un punct în ultimele două meciuri. Prima încercare va avea loc la Roma, joi, de la 22:00, în direct la Telekom Sport 1. Dan Petrescu mărturiseşte însă că va aborda jocul la victorie.

"E foarte greu să spui că poţi să îi surprinzi pe Lazio cu ceva. Sunt în momentul de faţă pe locul 3 în Italia, fac un campionat extraordinar. Cred că ei se aşteptau să jucăm cu trei fundaşi pentru că în Europa League şi Rennes şi noi şi Celtic au jucat cu acelaşi sistem. Nu cred că i-am surprins, pur şi simplu cred că am făcut un meci foarte bun şi de aceea am câştigat în primul meci.

Este foarte clar că trebuie să luăm un punct din cele două meciuri. Cu cât îl luăm mai repede, cu atât e mai bine. Va fi foarte, foarte greu, jucăm cu două echipe de alt nivel, nu sunt de nivelul nostru, sunt mult mai bune şi cu Lazio şi cu Celtic sper ca jucătorii mei să fie inspiraţi şi să obţinem acel punct. Dar sunt convins că acest punct va fi foarte greu de obţinut. Şi vor trebui multe lucruri ca să obţii acel punct.

La Celtic ne-am întors şi a fost bine. De obicei e greu când te întorci în acelaşi loc ştiind că echipa adversă e foarte valoroasă. Mai ales că Lazio în campinat are 4 victorii şi două egaluri pe teren propriu, n-a pierdut niciun meci. Singurul meci pierdut a fost cel cu Celtic, cu un ghinion incredibil. Nu e uşor să repeţi de două ori o performanţă, s-a dovedit asta cu Celtic. Noi vom încerca să scoatem un punct, dar nu trebuie să jucăm la egal pentru că va fi greu. Noi trebuie să jucăm să încercăm să câştigăm meciul. Sunt convins că va fi greu, toate echipele din Italia care au venit pe aici au pierdut cu 4-0 şi Genoa şi Torino, 4-2 Lecce, 3-3 cu Atalanta, echipe de alt nivel. În schimb noi am obişnuit lumea cu rezultate foarte bune, choar dacă valoarea lotului este mult mai mare pentru Lazio. Dar vom încerca să facem iar istorie pentru România, mai ales", a declarat Dan Petrescu.

Lazio - CFR Cluj, joi, 22:00, Telekom Sport 1

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare