Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vom intra pe teren cu Christian în inimile noastre!". Mesajul lui Kjaer înainte de Danemarca - Belgia

"Vom intra pe teren cu Christian în inimile noastre!". Mesajul lui Kjaer înainte de Danemarca - Belgia

EURO 2020

Comentarii

Căpitanul naţionalei Danemarcei, Simon Kjaer, a transmis un mesaj înaintea celui de-al doilea meci din grupele Euro-2020 pentru danezi, venit după ce la prima confruntare a existat şocul Christian Eriksen.

Kjaer a precizat că el şi colegii săi nu vor uita niciodată ce s-a întâmplat şi a  menţionat că vor juca pentru colegul lor, aflat acum în spital.

“Au fost câteva zile foarte speciale, în care fotbalul nu a fost cel mai important.

Un şoc, care va fi mereu parte din mine, parte din noi toţi! Singurul lucru care este important şi contează cu adevărat este că Christian este ok! Sunt mândru de cum am acţionat ca echipă şi de cum am fost uniţi în aceste vremuri dificile. Sunt impresionat şi foarte recunoscător pentru toată susţinerea.

Astăzi, vom intra pe teren împotriva Belgiei cu Christian în inimile şi în gândurile noastre. Acest lucru ne dă linişte, ceea ce  ne permite să ne concentrăm pentru fotbal. Vom juca pentru Christian şi, ca de fiecare dată, pentru toată Danemarca.

Aceasta este cea mai  mare motivaţie pentru noi toţi

Ca de fiecare dată: vom face tot ce puutem mai bine!”, este mesajul lui Kjaer, postat de federaţia daneză în social media.

Naţionala Danemarcei întâlneşte astăzi Belgia, de la ora 19.00, pe stadionul Parken din Copenhaga, în grupa B a Campionatului European.

Afla mai multe despre: simon kjaereuro 2020eriksendanemarca 

viewscnt
Articole similare