Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vor repeta gestul tricolorilor? „România a făcut-o” Phil Foden insistă: „Vreau ca toţi colegii mei să îşi vopsească părul blond”

Vor repeta gestul tricolorilor? „România a făcut-o” Phil Foden insistă: „Vreau ca toţi colegii mei să îşi vopsească părul blond”

EURO 2020

Comentarii

Finala Euro 2020, Italia-Anglia, LIVE TEXT pe site-ul www.telekomsport.ro, duminică de la ora 22:00.

Vor repeta gestul tricolorilor? „România a făcut-o” Phil Foden insistă: „Vreau ca toţi colegii mei să îşi vopsească părul blond”

Marea finală va avea loc azi de la ora 22:00. 

Phil Foden a propus la început de EURO ca, în cazul în care Anglia va ieşii campioană, toţi coechipierii să îşi vopsească părul blond.

Colegii au acceptat, iar acum, la un pas, de event, Foden presimte că aceştia nu se vor ţine de cuvânt! 

„Le-am propus acest lucru, dar presimt că nu o vor face. Trebuie să trecem de un meci greu în finală ca să câştigăm. Dacă vom câştiga, mi-ar plăcea ca ei să se ţină de cuvânt, dar vom vedea”, a declarat Phil Foden, citat de Mirror.

Foden speră că Anglia va putea imita gestul României de la ediţia din 1998 a Cupei Mondiale, atunci când toţi tricolorii şi-au decolorat părul.

„Le-am spus colegilor mei că, dacă vom câştiga EURO 2020, ei vor trebui să îşi facă aceeaşi frizură ca mine, iar ei au fost de acord. Să sperăm că vom câştiga şi îi vom vedea pe toţi cu aceeaşi frizură.

România a făcut-o, aşa că voi reuşi şi eu să îi fac pe toţi să îşi facă frizura asta, ceea ce ar fi amuzant”, declara Phil Foden, la începutul turneului final, pentru TalkSport.

După două semifinale foarte disputate, Italia şi Anglia se întâlnesc tot la Londra, pentru finala Euro 2020. Două dintre favoritele competiţiei se vor afla faţă în faţă cu trofeul râvnit de toate participantele la turneul final al Campionatului European din acest an.

Anglia VS Italia. Palmares

De la trofeul câştigat în 1966 la Cupa Mondială, Anglia nu a mai pus mâna pe un trofeu de o asemenea amploare. Englezii au pierdut în semifinale la cinci turnee majore: Euro 68 şi 96, Cupa Mondială din 1990 şi 2018, dar şi în 2019 în Liga Naţiunilor. Italia, pe de altă parte, se poate lăuda cu titlul cucerit în 1968, însă Squadra Azzura a pierdut finalele din 2000 şi 2012. Azzurri au învins Spania la penalty-uri şi vor să profite de forma fabuloasă în care se află: 13 victorii consecutive şi 15 victorii la rând la Euro, inclusiv preliminarii.

Olandezul Bjorn Kuipers va arbitra finala Campionatului European de fotbal.

Afla mai multe despre: euro 2020angliaphil foden 

viewscnt
Articole similare