Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vor scape de el cu orice preţ. Real Madrid îl lasă liber pe Bale, cu o singură condiţie pentru cluburile care îl vor

Vor scape de el cu orice preţ. Real Madrid îl lasă liber pe Bale, cu o singură condiţie pentru cluburile care îl vor

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu îl mai vrea pe Gareth Bale şi pentru sezonul viitor, însă galezul refuză să plece, din cauza salariului imens pe care îl are

Divorţul dintre Gareth Bale şi Real Madrid este iminent. La finalul meciului dintre Real şi Betis, Zidane l-a umilit pe galze, declarând că nu l-ar fi trimis în teren nici dacă ar fi avut patru schimbări la dispoziţie. Conform presei spaniole, Bale le-a spus în vestiar coechipierilor că este hotărât să nu plece, ci să rămână încă trei ani, cât mai are contract, cu un salariu anual de 17 milioane de euro.

Real a găsit metoda de a scăpa de Bale. Confrom Mirror, Florentino Perez l-a oferit pe galez la Manchester United şi la Tottenham Hotspur, fostul său club, însă ambele au refuzat, din cauza salariului foarte mare al fotbalistului. Din acest motiv, Real s-a arătat gata să îl dea gratis la una dintre cele două echipe din Premier League, cu condiţia ca noul club să îi plătească acelaşi salariu lui Bale.

Gareth Bale a venit la Real în 2013, de la Tottenham, contra sumei de 100 de milioane de euro. În cele şase sezoane jucate pe Bernabeu, a câştigat de patru ori UEFA Champions League şi un titlu în Spania. În ultimul sezon, Bale a jucat în 29 de partide şi a marcat 8 goluri în campionat. În Champions League, galezul a jucat în şapte meciuri şi a marcat de trei ori.

Afla mai multe despre: baletransfer 

viewscnt
Articole similare