Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vorbe urâte, pumni şi picioare la CFR Cluj: ”L-a înjurată de mamă, care murise de cancer. Şi-a pierdut raţiunea”. EXCLUSIV

Vorbe urâte, pumni şi picioare la CFR Cluj: ”L-a înjurată de mamă, care murise de cancer. Şi-a pierdut raţiunea”. EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

La CFR Cluj a avut loc o scenă rar întâlnită în fotbalul profesionist, în care s-au aruncat vorbe urâte şi s-au împărţit pumni şi picioare. Avem noi detalii despre scandalul din vestiarul campioanei României.

CFR Cluj este în centrul unui scandal rar întâlnit chiar şi pentru fotbalul românesc. Imediat după finalul returului cu Steaua Roşie, pierdut de CFR cu 1-2, în vestiar s-au aruncat vorbe urâte, dar s-au împărţit şi pumni, şi picioare.

Cristi Balaj, cel care are informaţii din interior, a redat o parte din scena care a avut loc în vestiarul CFR-ului.

Pumni şi picioare la CFR Cluj. Cum a pornit bătaia în vestiarul campioanei României: ”Copilu şi Ivaşcu urmau oricum să fie daţi afară”

În curtea campioanei României se întâmplă lucruri ce par ireale. După ce arbitrul a fluierat finalul meciului cu Steaua Roşie, mai mulţi oficiali ai CFR-ului s-au luat la bătaie.

Aceştia au ajuns să-şi împarte pumni şi picioare, spre privirile stupefiate ale tuturor celor care erau de faţă. Şi mai mare a fost mirarea pentru un jurnalist sârb, cel care a filmat întreaga scenă.

Iniţial, s-a afirmat că Viorel Boncoi şi Radu Pralea, kinetoterapeuţi, au sărit să-l bată pe juristul Ioan Ivaşcu. Cristi Balaj spune însă că are informaţii despre cum s-a petrecut întreaga scenă.

”Vă interesează informaţiile mele, probabil. Am intrat pe fir, am avut multă treabă. Viorel, kinetoterapeutul, îl cunosc direct, am o impresie senzaţională despre el, ca profesionst. Viorel Bâncoi.

CFR, dacă a avut rezultate în ultimii ani şi jucătorii au fost recuperaţi într-un timp scurt, i se datorează. Nu ştiu pe cine a refuzat, nu există persoană pe care să o fi refuzat să o trateze. Din conducerea clubului ştiu că are nevoie de el.

Acum, Marian Copilu şi Ivaşcu, din ce am înţeles, urmau să fie daţi afară oricum, indiferent de ce se întâmpla aseară. Se ştia. Probabil că Marian Copilu a fost cel care a garantat pentru Şumudică. Ei doi urmau să plece de la echipă oricum.

Probabil din cauza rezultatelor. La Ivaşcu, probabil că a fost vorba despre contracte, din ce am auzit, fără să am vreo dovadă. În măsura în care am auzit despre Viorel, kinetoterapeutul, despre Ivaşcu am auzit lucruri urâte.

Sunt arbitrii care spun că Ivaşcu a spus minciuni, care au apărut în ziar. Această persoană nu reprezintă credibilitate în acest moment. Ştiu că kinetoterapeutul a fost lovit, probabil şi Ivaşcu, nu contest.

Au fost divergenţe, şicanări, dar totul a escaladat când s-a ajuns la un nivel inacceptabil, în momentul în care Ivaşcu l-a înjurat de mamă, care a murise cancer.

Kineto şi-a pierdut raţiunea şi a ajuns într-o situaţie greu de controlat şi au ajuns acele incidente”, a dezvăluit Cristi Balaj la Telekom Sport.

Plângere penală după ce oficialii CFR-ului şi-au împărţit pumni şi picioare

Într-un comunicat oficial, Poliţia din Cluj susţine că a fost depusă o plângere penală după incidentele care au avut loc în vestiarul CFR-ului. Aceasta ar fi fost semnată de Ioan Ivaşcu, juristul clubului, care susţine că a fost agresat fizic şi ameninţat:

"În cursul zilei de astăzi, 27 august a.c., la sediul Poliţie municipiului Cluj-Napoca, s-a prezentat o persoană, care a sesizat că ar fi fost agresată fizic şi ameninţată, cu o seară în urmă, într-un complex sportiv din municipiu.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, poliţiştii continuând activităţile, pentru clarificarea tuturor aspectelor sesizate",
se arată în comunicatul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare