Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Vorbeam cu el de la distanţă, de la 30 de metri”. Izolarea, un adevărat calvar pentru familia Fulop | EXCLUSIV

„Vorbeam cu el de la distanţă, de la 30 de metri”. Izolarea, un adevărat calvar pentru familia Fulop | EXCLUSIV
Comentarii

Reuniţi la Sepsi după ce au jucat în trecut şi la FC Botoşani, fraţii Fulop au stat departe unul de celălalt pe perioada stării de urgenţă. Cei doi s-au revăzut însă cu o săptămână înainte de ridicarea restricţiilor, bucuria fiind enormă pentru Istvan, cel care a acordat un interviu în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Începând cu 2020, Istvan Fulop (29 de ani) şi Lorand Fulop (22 de ani) joacă împreună pentru Sepsi OSK. Cei doi au fost colegi şi în trecut, dar la FC Botoşani, în perioada 2016-2017.

Pe locul 2 în play-out la echipa covăsneană, fraţii Fulop abia aşteaptă să reînceapă competiţiile interne. Până atunci, Istvan şi Lorand sunt nevoiţi să păstreze distanţa unul faţă de celălalt.

„Noi chiar am respectat regulile şi dacă aşa făcea toată lumea, nu erau probleme. Aşa era normal. Dacă tot s-a dat o lege, să se respecte. Eu nu m-am văzut cu familia. Sunt la Sfântu Gheorghe de două luni. Copiii nu i-am scos din casă în prima lună deloc. Acum îi mai scot în faţa blocului, să se mişte un pic. Nu m-am văzut cu mama, cu socrii, cu tata, cu nimeni.

(Despre Lorand Fulop)
E bine şi el, chiar azi am prins antrenament cu el. E prima dată când prind cu el. Am mai stat de vorbă după aceea. Nu m-am văzut cu el de două luni.  Vorbeam cu el de la distanţă, de la 30 de metri mai glumeam cu el. Pe video am mai vorbit, dar chiar a fost ok să ne vedem după atât timp”
, a declarat Istvan Fulop pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: istvanlorandfulopsepsi 

viewscnt
Articole similare