Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrba: "Steaua s-a întărit! Cel mai periculos de la FCSB mi s-a părut Budescu"

Vrba: "Steaua s-a întărit! Cel mai periculos de la FCSB mi s-a părut Budescu"

UEFA Europa League

Comentarii

Tehnicianul echipei Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FCSB s-a întărit în această vară, dar jucătorii noi au nevoie de acomodare şi nu este uşor să joace la capacitate maximă rapid. Vrba consideră că jucătorul cel mai periculos al formaţiei bucureştene este Constantin Budescu.

"E adevărat că Steaua s-a întărit, dar în acelaşi timp jucătorii noi au nevoie de acomodare. Nu va fi chiar atât de uşor să joace la capacitate maximă în scurt timp. Dintre jucătorii Stelei, cel mai periculos mi s-a părut Budescu. Noi vom juca la Bucureşti aşa cum am făcut-o ultima dată, pentru că ne-a ieşit un joc bun, chiar dacă Steaua a egalat până la urmă. Eu sunt optimist, chiar dacă nu par întotdeauna aşa", a spus Vrba. 
 
Pavel Vrba nu este dezamăgit că echipa sa va întâlni din nou FCSB, după ce a mai avut-o ca adversară în preliminariile Ligii Campionilor. "Nu sunt dezamăgit că am picat cu Steaua, deşi poate cu altă echipă era mai uşor. E o dezamăgire pentru ce s-a întâmplat în ultimele două meciuri cu Steaua. Pentru mine important este că suntem într-o grupă de cupă europeană. Este o realizare, deşi ne doream să ne calificăm în Liga Campionilor. Un avantaj avem că nu mai trebuie să căutăm materiale despre echipă, că putem să urmărim cele două meciuri şi să încercăm să nu mai facem greşelile pe care le-am făcut. Pe mine mă interesează mai mult cum jucăm noi", a afirmat el. 
 
Meciul FCSB - Viktoria Plzen, din prima etapă a grupei G a Ligii Europa, va avea loc joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională.
 
FCSB se reîntâlneşte cu Viktoria Plzen, după ce a eliminat-o în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, după 2-2 la Bucureşti şi 4-1, în deplasare.

Afla mai multe despre: pavel vrbaviktoria plzenfcsbeuropa league,  

viewscnt
Articole similare