Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea la Real Madrid, dar pune condiţii. Puştiul-minune dorit de toate cluburile de top din Europa a spus "da" echipei de pe "Bernabeu"

Vrea la Real Madrid, dar pune condiţii. Puştiul-minune dorit de toate cluburile de top din Europa a spus "da" echipei de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Kai Havertz (21 de ani) este unul dintre numele la modă când vine vorba de transferuri la cluburile mari. Se pare că fotbalistul a ales Real Madrid ca viitoare destinaţie, când va pleca de la Bayer Leverkusen, însă are o condiţie pentru a spune "da" mutării.

Idolul lui Havertz e Toni Kroos (30 de ani), "ceasul" lui Real Madrid, iar acesta ar putea reprezenta un avantaj pentru madrileni la obţinerea semnăturii lui Havertz. Potrivit Sportsbuzzer, Havertz şi-a dat deja ok-ul pentru a juca la Real Madrid în sezonul viitor, dar are o condiţie. Conform sursei citate, mijlocaşul vrea să aibă continuitate, adică să joace constant în echipa lui Zinedine Zidane.

Ceea ce solicită Havertz e destul de greu de asigurat, având în vedere concurenţa acerbă de la Real Madrid. Modric, Kross, Valverde, Isco, James Rodriguez, Reinier şi Brahim Diaz sunt mijlocaşii pe care-i are la dispoziţie Zinedine Zidane.

Până să ajungă, însă, Havertz pe Santiago Bernabeu, Real Madrid va trebui să plătească 100 de milioane de euro pentru transfer. Suma este considerată mare, nici Real Madrid, nici alte cluburi de top din Europa nefiind dispuse să o achite. Kai Havertz mai e dorit de Chelsea, FC Barcelona sau Bayern Munchen, însă fotbalistul preferă Realul.



Kai Havertz a marcat de 16 ori şi a livrat nouă pase de gol în 40 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon la Bayer Leverkusen.

  • 81 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Kai Havertz în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: kai havertzreal madrid 

viewscnt
Articole similare