Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea revanşa şi n-a lăsat loc de interpretări. Ce a declarat antrenorul lui Celtic când văzut că a picat cu CFR Cluj în grupele Europa League

Vrea revanşa şi n-a lăsat loc de interpretări. Ce a declarat antrenorul lui Celtic când văzut că a picat cu CFR Cluj în grupele Europa League

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj se va întâlni din nou cu Celtic în acest sezon, de această dată în grupele Europa League. Neil Lennon - antrenorul echipei scoţiene - anunţă că vrea să-şi ia revanşa. CFR Cluj a picat în grupă cu Lazio, Celtic şi Rennais.

CFR Cluj a reuşit una dintre surprizele acestui sezon european şi a eliminat-o pe Celtic din turul 3 al Ligii Campionilor, deşi scoţienii erau favoriţi clari. Celtic a ajuns acum în grupele Europa League, unde s-a calificat şi CFR Cluj, după ce a fost eliminată de Slavia Praga din play-off-ul Champions League.

Neil Lennon spune că este o tragere la sorţi care l-a entuziasmat şi anunţă că vrea să-şi ia revanşa în faţa lui CFR Cluj:

”Este o tragere la sorţi foarte bună. Două meciuri frumoase (n.r. cu Lazio şi cu Rennais) şi şansa să ne luăm revanşa cu CFR Cluj. Lazio o adversară excelentă. O călătorie la Roma este ceva ce toată lumea va aştepta cu nerăbdare. Cred că vom avea un cuvânt de spus în această grupă”, a declarat Neil Lennon.

Afla mai multe despre: neil lennon 

viewscnt
Articole similare