Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea să fie şi un autor de succes | Loţi Boloni îşi scrie singur cartea autobiografică: „Îmi place să scriu noaptea”

Vrea să fie şi un autor de succes | Loţi Boloni îşi scrie singur cartea autobiografică: „Îmi place să scriu noaptea”

Diverse

Comentarii

De mai mulţi ani, antrenorul de 65 de ani lucrează la cartea sa autobiografică, care va fi bilingvă, şi în maghiară, şi în română.

"Îmi place să scriu noaptea. Caut materiale, învăţ enorm. Am găsit cadrul în care bag istoria mea şi a familiei mele, surghiunită de comunişti, am înţeles lucruri extraordinare despre Regele Mihai, am aflat fapte noi ale Securităţii, am citit despre PCR, cum s-a format, cum a ajuns la putere, ce crime a făcut, despre Pătrăşcanu, despre care nu îţi dai seama dacă e un cretin sau genial…", spune Boloni în Libertatea.
 
Boloni mai spune spune că „sunt multe momente superbe despre care scriu. Am fost primul internaţional român care a jucat 100 de meciuri (n.r. 102 selecţii şi 23 de goluri în total, la naţională). Sunt mândru! După mine, au venit alţii, bravo lor, dar eu sunt şi un pic egoist, am fost primul, na! Succesul cu Italia, cu golul meu, calificarea şi meciurile de la Euro 1984, cele două titluri mari cu Steaua, Cupa Campionilor Europeni din 1986 şi Supercupa Europei, de un an mai târziu, sunt amintiri de neuitat. Am fost acolo şi eu, sunt performanţe cu care mă mândresc. Nu cer să fiu numit briliant sau Cruyff, dar sunt mândru”.
 

Afla mai multe despre: bolonicartebiografielansaredecizieanunt 

viewscnt
Articole similare