Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea să le închidă poarta lui Salah şi Mane! Tătăruşanu, amical de lux contra lui Liverpool înainte de startul sezonului

Vrea să le închidă poarta lui Salah şi Mane! Tătăruşanu, amical de lux contra lui Liverpool înainte de startul sezonului

Ligue 1

Comentarii

Ciprian Tătăruşanu a semnat în această vară cu Olympique Lyon, iar până la debutul oficial îl aşteaptă câteva meciuri de foc.

Olympique Lyon s-a reunit vineri pentru noul sezon din Ligue 1, iar cu această ocazie clubul a anunţat şi programul meciurilor de pregătire din această vară. Printre adversare se numără campioana europeană Liverpool, Arsenal, dar şi Genoa, echipa lui Andrei Radu.

Lyon va da startul seriei de meciuri amicale cu Servette Geneva, pe 13 iulie, urmând ca o săptămână mai târziu să o înfrunte pe Genoa, pe Groupama Stadium. Apoi, fosta campioană a Franţei îşi va muta pregătirea în Marea Britanie, unde are programate trei meciuri amicale.

Programul lui Lyon din această vară:

13.07 Olympique Lyon - Servette Geneva

20.07 Olympique Lyon - Genoa

28.07 Arsenal - Olympique Lyon

31.07 Liverpool - Olympique Lyon

03.08 Bournemouth - Olympique Lyon

În vârstă de 33 de ani, Ciprian Tătăruşanu a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu FC Nantes şi a semnat de curând un contract pe trei ani cu Olympique Lyon, valabil până la 30 iunie 2022. La noua sa echipă, Tătăruşanu va concura pentru titularizare cu portughezul Anthony Lopes.

Afla mai multe despre: tatarusanuliverpoolamicalolympique lyon 

viewscnt
Articole similare