Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vrea să plece de la Alkmaar!" ULTIMA ORĂ | Care e situaţia lui Dorin Rotariu, omul dorit şi de Becali la FCSB

"Vrea să plece de la Alkmaar!" ULTIMA ORĂ | Care e situaţia lui Dorin Rotariu, omul dorit şi de Becali la FCSB

Stranieri

Comentarii

Dorin Rotariu ar putea schima echipa în această iarnă, în condiţiile în care nu a reuşit să se impună la AZ Alkmaar, iar dorinţa mijlocaşului ofensiv este să joace cât mai mult în 2019, astfel încât să revină în circuitul echipei naţionale.

O spune chiar agentul fostului dinamovis, Dragoş Boboc, care anunţă că fotbaluistul are variante din Olanda şi din Belgia.

Împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, Rotariu ia în calcul o încheiere a înţelegerii cu gruparea olandeză în ianuarie, însă şansele ca acesta să revină în Liga 1 sunt mici. FCSB a anunţat prin vocea patronului Gigi Becali că e interesată de Rotariu, însă jucătorul şi-ar dori să continue în străinătate.

"Dorin se pregăteşte, vrea să joace. E nemulţumit, pentru că a pierdut şi naţionala. Dar sperăm să-i găsim ceva acum în iarnă, ca să joace, să-şi revină. Vrea să plece de la AZ Alkmaar. Vom vedea ce vor şi cei de la AZ. El e împrumutat până în vară, dar urmează să avem o discuţie cu conducerea. Ori să joace, ori să-i găsim o altă echipă [...]



Niciodată să nu spui niciodată (n.r. legat de un transfer la FCSB). Dar e cam greu să se întoarcă în România, trecutul lui a fost cu Dinamo. Nu ştiu ce să spun acum. Dar sunt ceva interese, au sunat echipe din străinătate. Din Belgia, o echipă din Belgia şi încă o echipă din Olanda, care era interesată de el înainte să ajungă la Brugge"
, a declarat pentru ProSport LIVE agentul lui Rotariu, Dragoş Boboc.

Afla mai multe despre: az alkmaarrotariufcsbtransfer 

viewscnt
Articole similare