Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea să scape de Dinamo şi are alte planuri. Investiţia uriaşă pe care Ionuţ Negoiţă urmează să o facă

Vrea să scape de Dinamo şi are alte planuri. Investiţia uriaşă pe care Ionuţ Negoiţă urmează să o facă

Diverse

Comentarii

Ionuţ Negoiţă încearcă să scape în această perioadă de clubul Dinamo şi în paralel lucrează intens la o investiţie consistentă în imobiliare.

Patronul lui Dinamo a anunţat că cedează 51% din acţiunile clubului contra sumei de 1 leu, plus încă 500.000 de euro. Noul investitor ar avea însă misiunea să achite o datorie despre care spune că se ridică la 1,8 milioane de euro. În paralel, Ionuţ Negoiţă îşi dezvoltă afacerile în imobiliare.

Potrivit wall-street.ro, Edificia Star Construct - companie controlată indirect de Ionuţ Negoiţă - a început lucrările pentru ridicarea unui nou complex imobiliar. Acesta va fi construit pe Bulevardul Theodor Pallady, în Bucureşti, peste drum de noul magazin de Ikea, spre ieşirea pe Autostrada Soarelui.

Aici urmează să apară un complex cu 12 blocuri de locuinţe, dar şi o clădire de birouri care va oferi la final spaţii de 2.312 metri pătraţi. Conform sursei citate, complexul imobiliar va fi construit în două etape şi în primă fază vor fi scoare la vânzare aproximativ 1.000 de apartamente de una, două şi trei camere.

Afla mai multe despre: ionut negoita 

viewscnt
Articole similare