Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vrea să se răzbune pe Messi şi l-a sunat pe Florentino Perez: ”Vreau să joc la Real Madrid!”. Starul pe care Zidane îl poate primi în următoarele săptămâni

Vrea să se răzbune pe Messi şi l-a sunat pe Florentino Perez: ”Vreau să joc la Real Madrid!”. Starul pe care Zidane îl poate primi în următoarele săptămâni

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid caută soluţii pentru sezonul viitor, iar din ce în ce mai mulţi impresari propun nume grele pentru proiectul pe care Florentino Perez îl va prezenta în vară.

Site-ul DiarioGol scrie că viitorul lui Gareth Bale la Real Madrid a fost deja decis. Galezul nu va mai continua pe Santiago Bernabeu, însă Realului nu va putea să scape atât de uşor de starul naţionalei lui Giggs.

Manchester United s-a retras din cursa pentru semnătura sa după plecarea lui Jose Mourinho, în timp ce Tottenham l-ar dori doar sub formă de împrumut. Pe de altă parte, Bale nu doreşte să plece de pe Santiago Bernabeu astfel că situaţia sa este una complicată. În principiu, Real Madrid vrea să obţină minim 75 de milioane de euro pentru galez, o sumă pe care cluburile care ar mai fi încă interesate de el nu sunt dispuse să o ofere.

I-a telefonat lui Florentino Perez şi vrea să se răzbune pe Lionel Messi

Realul îi caută însă înlocuitor lui Gareth Bale. Primul nume care a ”ieşit” în presă a fost cel al lui Jadon Sancho de la Borussia Dortmund, dar cel puţin în acest moment, pista nu pare una sigură, ci mai degrabă un zvon de presă, scriu cei de la Diario Gol.

Florentino Perez ar fi primit în schimb o propunere interesantă: Paolo Dybala. Agentul său ar fi purtat primele discuţii cu Florentino susţine sursa citată, argentinianul dorind cu orice preţ să plece de la Juventus, acolo unde a intrat în umbra lui Cristiano Ronaldo.

Nu doar cu Ronaldo are Dybala probleme, ci şi cu Leo Messi. Dybala şi starul Barcelonei nu au deloc o relaţie bună, lucru demonstrat şi la echipa naţională. Paolo ar vrea să joace împotriva lui Messi în fiecare săptămână şi să contibuie la câştigarea trofeelor de către echipa rivală, mai scrie sursa citată.

120 de milioane de euro ar cere Juventus pentru Paolo Dybala mai scrie Diario Gol, care notează şi că Zinedine Zidane are o altă preferinţă pentru a-l înlocui pe Bale: Sadio Mane (27 de ani), fotbalistul finalistei UEFA Champions League, Liverpool. Senegalezul are 24 de goluri şi 5 pase decisive în acest sezon pentru ”cormorani”.

  • 1 meci are Dybala pentru naţionala Argentinei în acest an şi 7 în ultimii 2 ani ca urmare a conflictului cu Messi
  • 4 titluri a câştigat în Italia cu Juventus Torino
  • 2014-2015 este sezonul în care Dybala a fost cel mai bun pasator din Serie A
  • 78 de goluri a marcat argentinianul pentru Juve în 179 de meciuri

Afla mai multe despre: paolo dybalajuventusreal madrid 

viewscnt
Articole similare