Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vreau să-i dau un răspuns lui Dan Petrescu!" Becali s-a enervat după ultima declaraţie a tehnicianului de la CFR

"Vreau să-i dau un răspuns lui Dan Petrescu!" Becali s-a enervat după ultima declaraţie a tehnicianului de la CFR

Superliga

Comentarii

"Nu e normal să faci declaraţiile astea, în nicio ţară din lume nu se fac astfel de declaraţii. Patronul echipei să delcare la TV că vrea portarul unei contracandidate! Nu mi se pare corect", a declarat Dan Petrescu, deranjat de afirmaţiile patronului FCSB în ceea ce priveşte un posibil transfer al lui Giedrius Arlauskis.

La scurt timp a venit şi răspunsul lui Gigi Becali, care lasă să se înţeleagă că declaraţia sa a venit abia după ce a primit semnale din partea lituanianului că ar vrea să revină la FCSB.

Patronul roş-albaştrilor spune că nu ar fi adus în discuţie numele lui Arlauskis ca posibil înlocuitor al lui Florin Niţă dacă nu ar fi avut informaţii că acesta îşi doreşte transferul.

"Eu mai vreau să-i dau un raspuns lui Dan Petrescu! Niciodată nu am făcut aluzie la un jucător dacă fotbalistul sau impresarul nu a venit la mine să spuna că vrea să vina la Steaua. Deci îi zic aşa! Eu, Becali, nu am vorbit niciodată cu un fotbalist făra ca el sau impresarul sau tatăl său să vină la mine", a declarat Gigi Becali la ProX.
 

Afla mai multe despre: becalicfrfcsbtransferarlauskisdan petrescu 

viewscnt
Articole similare