Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vreau să-i transmit un mesaj acestui băiat!” Nick Kyrgios, pus la punct de o legendă a tenisului

"Vreau să-i transmit un mesaj acestui băiat!” Nick Kyrgios, pus la punct de o legendă a tenisului

Tenis

Comentarii

John McEnroe, câştigător de 7 turnee de Grand Slam la simplu şi de 9 la dublu, i-a dat o replică rebelului Nick Kyrgios, după ce acesta a avut un derapaj la adresa turneului din capitala Franţei.

Nick Kyrgios s-a retras de la Roland Garros şi odată cu acest anunţă a lansat şi câteva acuze la adresa turneului din Franţa.

"Vreau să-i transmit un mesaj acestui băiat. Nu trebuie să iubeşti zgura, ci să o respecţi! Fără zgură, Nadal ar fi fost al doilea cel mai bun jucător de mână stânga din istorie, după mine. Bjorn Borg ar fi fost jumătate din legenda care este.

Iar Guga (n.r. - Gustavo Kuerten) ar fi fost doar un jucător modest din Brazilia, cu o freză ciudată. Nick, ştii că te înţeleg, dar înainte să ştergi o mare parte a istoriei tenisului, am o rugăminte. Începe să scrii puţină istorie a tenisului pentru tine", a spus John McEnroe la Eurosport.

Kyrgios nu a trecut niciodată de turul al treilea la French Open, în timp ce la Wimblndon a obţinut cel mai bun rezultat la un grand slam, calificarea în sferturile de finală, în 2015, la fel ca la Australian Open, în 2015.

Afla mai multe despre: john mcenroenick kyrgios 

viewscnt
Articole similare