Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Vreau să lucrez cu Adi Mutu” Chipciu a recunoscut: „Dacă rămân la Cluj? Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul”

„Vreau să lucrez cu Adi Mutu” Chipciu a recunoscut: „Dacă rămân la Cluj? Nu ştiu ce îmi rezervă viitorul”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a cucerit titlu de campioană şi sezonul acesta.

CFR este prima echipă după Steaua 1993-98 care leagă cel puţin 4 campioane la rând. La performanţa bifată în Liga I a contribuit şi Alex Chipciu (32 de ani).

Fotbalistul i-a răspuns lui Gigi Becali, care l-a numit „trădător” la un moment dat în timpul sezonului.

„Îl respect pentru vremurile frumoase pe care le-am petrecut la Steaua. Ştiu că am fost unul dintre preferaţii dumnealui şi îmi pare rău dacă acum mă consideră un trădător”, a declarat pentru gsp.ro. Chipciu.

De asemenea, Becali s-a legat de Chipciu şi după meciul dintre Academica Clinceni cu FCSB din play-off. Patronul l-a acuzat pe fostul său elev de jocuri de culise, spunând la vremea respectivă că s-a folosit de relaţia cu Raul Rusescu pentru a favoriza lupta la titlu.

Chipciu a negat cele spuse de Becali şi a explicat: „Relaţia dintre mine şi Rusescu este de naş-fin. Asta nu înseamnă sub nicio formă că înaintea meciului direct i-aş fi putut cere să-mi facă vreun favor. E vorba despre cariera lui mai presus de relaţia noastră extrasportivă! Şi Pintilii este prietenul meu şi viitorul meu fin, dar nu cred că se poate pune problema să apelăm la astfel de favoruri. Legat de domnul Becali...”

  • 39 de meciuri a jucat Chipciu în tricoul lui CFR Cluj sezonul acesta

Mijocaşul nu ştie dacă va continua la CFR Cluj şi din următorul sezon.  „Mai am un an de contract cu CFR Cluj, nu ştiu ce-mi rezervă viitorul. Mi-ar plăcea să colaborez cu Adi Mutu, dar nu mă văd jucând la o altă echipă din Liga 1. FC U Craiova este o formaţie iubită şi mă bucură revenirea ei în prima ligă”, a mărturisit Chipciu.
 

  • 5 titluri a câştigat fotbalistul în România

Afla mai multe despre: cfr clujalexandru chipciuadi mutucraiova 1948 

viewscnt
Articole similare