Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vreau să mă retrag de la Real Madrid!". Fotbalistul lui Zidane nici nu vrea să audă de alte oferte şi vrea să agaţe ghetele în cui de pe "Bernabeu"

"Vreau să mă retrag de la Real Madrid!". Fotbalistul lui Zidane nici nu vrea să audă de alte oferte şi vrea să agaţe ghetele în cui de pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Toni Kroos (30 de ani) vrea să se retragă de la Real Madrid. Mijlocaşul german a făcut dezvăluirea în presă după victoria "albilor" din El Clasico (3-1, pe Camp Nou).

Transferat de la Bayern în 2014, Kroos a fost unul dintre jucătorii pe care Zinedine Zidane i-a considerat ca fiind de bază pe "Bernabeu".

Deşi are doar 30 de ani şi mai are contract până în 2023 cu Realul, Toni Kroos se gândeşte deja la retragere şi vrea să agaţe ghetele în cui la Real Madrid.

  • Borussia Monchengladbach - Real Madrid se joacă astăzi, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1

"Vreau să mă retrag de la Real Madrid, sunt fericit aici. Mereu îmi place să mă întorc în Germania, e ţara mea, limba mea. Dar îmi place foarte mult să joc la Real Madrid, să trăiesc în Spania. În şase ani aici am avut mereu oferte, dar nu am vrut să vorbesc cu nimeni pentru că sunt fericit şi ideea mea e să mă retrag de la Real Madrid. La 33 de ani, când îmi expiră contractul, va fi o vârstă bună pentru a agăţa ghetele în cui", a spus Toni Kroos, conform Marca.

Toni Kroos a jucat deja 283 de meciuri la Real Madrid şi a câştigat mai multe trofee, printre care trei Ligi ale Campionilor şi două titluri în LaLiga.

Afla mai multe despre: toni kroosreal madridretragere 

viewscnt
Articole similare