Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrei să transferi români la PAOK?” Răspunsul lui Răzvan Lucescu

”Vrei să transferi români la PAOK?” Răspunsul lui Răzvan Lucescu

Stranieri

Comentarii

Răzvan Lucescu spune că este mulţumit de lotul pe care-l are la PAOK Salonic şi îşi propune să câştige titlul în următorul sezon. Fostul selecţioner susţine că nu se pune problema să transfere în acest moment vreun jucător român.

Răzvan Lucescu a avut cel mai agitat sezon din carieră. PAOK a fost aproape de titlu, dar depunctările primite după incidentele de la meciurile cu Olympiacos şi AEK au împiedicat-o. În schimb, a câştigat Cupa Greciei, moment în care patronul lui PAOK i-a transmis lui Răzvan Lucescu faptul că se poate baza pe un buget de transferuri generos.

Întrebat dacă este posibil să transfere vreun jucător român, Răzvan Lucescu spune că este foarte mulţumit de lotul pe care-l are şi nu se gândeşte prea mult la alte soluţii:

”Nu, nu, avem un lot, nu vreau să facem foarte multe modificări. E posibil să avem două-trei noi apariţii, sunt doi jucători care termină contractul. În general, avem o echipă care s-a pus la punct, ştie foarte bine ce trebuie să facă, în interiorul nostru există o chimie. Ne cunoaţtem mult prea bine. Cred că nişte schimbări la acest moment ar complica situaţia”, a declarat Răzvan Lucescu.

"Avem ca obiectiv  să intrăm în Liga Campionilor. Ne simţim puternici. Trebuie să fim mai înţelepţi, mai puternici, să fim pregătiţi pentru toate şicanele" , a mai spus Răzvan Lucescu.

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaok salonicgrecia 

viewscnt
Articole similare