Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Vrem să câştigăm play-out-ul”. George Merloi dezvăluie obiectivele ambiţioase ale Astrei

”Vrem să câştigăm play-out-ul”. George Merloi dezvăluie obiectivele ambiţioase ale Astrei

Superliga

Comentarii

Astra a reuşit să se impună cu scorul de 3-1, în deplasare, în faţa lui Hermannstadt. Merloi a reuşit să puncteze pentru prima dată în Liga 1 pentru giurgiuveni, iar formaţia lui Eugen Neagoe a urcat pe poziţia a treia în play-out, la două puncte de liderul UTA.

Astra a continuat creşterea în formă din ultimele săptămâni cu o victorie în faţa ultimei clasate, Hermannstadt. Baieţii lui Eugen Neagoe au dominat partida, iar Merloi, aripă dreapta îîn vârstă de 21 de ani, a punctat pentru prima dată în Liga 1 pentru giurgiuveni.

Acesta a recunoscut că a fost mândru de reuşita sa şi i-a dedicat golul mamei, înainte de a dezvălui obiectivele ambiţioase ale Astrei. Merloi a afirmat că trupa lui Neagoe doreşte să câştige play-out-ul şi a dezvăluit că speră că prestaţile lui vor continuă să se îmbunătăţească.

George Merloi dezvăluie obiectivele ambiţioase ale Astrei

”Sunt fericit în primul rând că am reuşit să câştigăm, să ne îndepărtăm puţin de locurile retrogradabile şi faptul că am marcat a fost ca un bonus. Nu am mai marcat de foarte mult timp în campionat, probabil era şi o presiune în capul meu, pentru că îmi doream foarte mult să înscriu şi nu prea reuşeam şi sper ca acest gol să mă ajute să mă descătuşez şi să reuşesc să marchez din ce în ce mai mult. Acest gol i-l dedic mamei mele.

Obiectivul nostru, al echipei, este să câştigăm cât mai multe meciuri şi să câştigăm play-out-ul şi să ajungem cât mai departe în Cupa României. Ca obiective personale, îmi doresc să reuşesc să fac meciuri din ce în ce mai bune, să înscriu şi să ofer pase de gol colegilor. Din vară, nu ştiu, vom vedea ce se va întâmpla. Nu am de unde să ştiu de acum ce se va întâmpla”, a declarat Merloi, pentru ProSport.

VIDEO | Rezumat FCSB - FC Boto;ani 2-1

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiugeorge merloiastra hermannstadthermannstadt astra 

viewscnt
Articole similare