Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vrem să spălăm pata lăsată de dubla cu Dudelange!" Ardelenii, mai motivaţi ca niciodată la plecarea spre Kazahstan

"Vrem să spălăm pata lăsată de dubla cu Dudelange!" Ardelenii, mai motivaţi ca niciodată la plecarea spre Kazahstan
Comentarii

Mijlocaşul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a prefaţat meciul cu Astana, din prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

În vârstă de 33 de ani, Deac a evoluat timp de doi ani în campionatul din Kazahstan, la Aktobe, respectiv Tobol Kostanay.

Cum este atmosfera după meciul cu Viitorul?

Ca după o înfrângere, nu? Toată lumea supărată, e şi normal. Când îţi doreşti ceva de la fotbal, e clar că ai aşteptări şi asemenea rezultate aduc doar supărare, dar e bine că următorul meci e foarte aproape şi nu mai avem timp să ne plângem. Trebuie să fim din acest moment concentraţi la meciul de marţi, pentru că este foarte important.

Aţi avut timp să vă pregătiţi şi pe sintetic? 
Nu, nu am avut timp, dar e o suprafaţă pe care cred că majoritatea dintre noi am jucat. E clar că va fi alt fotbal, e mult mai dificil să joci pe o asemenea suprafaţă, dar suntem jucători profesionişti şi trebuie să ne adaptăm oricărei situaţii.

Cum circulă mingea pe sintetic? Cum este fotbalul, diferit?
E o viteză mult mai mare de joc, nu te opreşti cum vrei, nu poţi pleca cum vrei. Dar pentru asta suntem plătiţi, să ne adaptăm terenului de joc şi să fim concentraţi la meciul de marţi, pentru că e foarte important pentru noi, pentru familiile noastre, pentru club, pentru toată lumea.

Mai ai informaţii despre Astana?
De când am jucat eu în Kazahstan s-au schimbat foarte multe, s-au schimbat mulţi jucători şi nu pot să dau foarte multe informaţii, pentru că e altă echipă, dar Mister a pregătit foarte bine acest meci şi ştim.

Ştiţi ce mânâncă, ce beau?
Da, ştim deja cam tot despre adversar.

Ce ar însemna pentru voi o calificare?
Ar însemna că toată pregătirea a fost bine făcută şi e clar că după eliminarea cu Dudelange avem aşa o pată asupra clubului. Noi, jucătorii, vrem să spălăm acea pată şi să arătăm faţa adevărată a CFR-ului.

Aţi fi preferat un alt adversar?
Păi toate adversarele erau grele. Acum vedem, vorbim după această dublă dacă am fi preferat altceva sau nu. Eu sper să ne calificăm, pentru că sincer eu cred că merităm. În ultimii doi ani am făcut o muncă bună şi ar fi păcat să dăm cu piciorul la această şansă.

Meciul FC Astana (Kazahstan) - CFR Cluj, programat la 9 iulie, se va disputa de la ora 19.00 locală, 16.00, ora României, în prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, în Gruia.

Afla mai multe despre: cfr 

viewscnt
Articole similare