Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vremea le-a dat ”tricolorilor” mari bătăi de cap! Toate naţionalele s-au antrenat pe terenuri sintetice

Vremea le-a dat ”tricolorilor” mari bătăi de cap! Toate naţionalele s-au antrenat pe terenuri sinteticegalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Vremea le-a dat mari bătăi de cap naţionalelor României. Echipele U19, U21 şi de seniori au fost nevoite să se pregătească pe terenuri sintetice închiriate, din cauza condiţiilor frigului şi ninsorii din Bucureşti.

Condiţiile meteo din această perioadă le-a pus probleme şi echipelor naţionale. Luni, jucătorii echipelor U19, U21 şi de seniori s-au pregătit pe unde au apucat, pe terenuri sintetice.

Naţionala de seniori s-a pregătit pe un teren sintetic acoperit, care se află în apropiere de Centru Naţional de Fotbal Mogoşoaia. Cosmin Contra a avut la dispoziţie doar 12 jucători, deoarece mulţi dintre cei pe care i-a convocat au avut meciuri sâmbătă şi duminică şi încă n-au ajuns în cantonamentul naţionalei. Înainte de şedinţa de pregătire, jucătorii naţionalei au făcut exerciţii la sala de forţă. România urmează să dispute două meciuri amicale, cu Israel (24 martie, de la 20:00, în deplasare) şi cu Suedia (27 martie, de la 21:30, la Craiova).



Probleme au avut şi jucătorii naţionalei de tineret. Daniel Isăilă şi-a dus elevii pe un teren sintetic din baza de pregătire a FCSB-ului. România U21 urmează să plece marţi în Anglia, pentru un stagiu de pregătire. Jucătorii lui Daniel Isăilă vor juca un amical cu Anglia U21 (24 martie, de la 19:15) şi cu Wolverhampton U23 (27 martie, de la 16:00).



Şi naţionala sub 19 ani a avut probleme din cauza condiţiilor meteo. Jucătorii s-au pregătit tot pe un teren sintetic acoperit. Jucătorii lui Adrian Boingiu pregătesc acum Turneul de Elită. România U19 ani va juca împotriva Serbiei (21 martie), Suediei (24 martie) şi Ucrainei (27 martie). În cazul în care vor reuşi să termine pe primul loc, naţionala U19 va merge la Campionatul European, care se va desfăşura în vară, în Finlanda, în perioada 16-29 iulie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: romaniatineretromania u19 

viewscnt
Articole similare