Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vucur, momente controversate! Imaginile pe care Gigi Becali nu vrea să le vadă la FCSB. Clubul l-a "executat"

Vucur, momente controversate! Imaginile pe care Gigi Becali nu vrea să le vadă la FCSB. Clubul l-a "executat"galerie foto

FCSB

Comentarii

Ultimul fotbalist transferat de Gigi Becali la FCSB, austriacul Stipe Vucur (29 de ani), se va reuni la Bucureşti cu prietenul său din perioada petrecută la Hajduk Split, Steliano Filip (27 de ani). Atunci, cei doi şi încă un coleg au fost protagoniştii unui moment controversat, care s-a lăsat cu repercusiuni din partea conducerii clubului croat.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a dorit să întărească apărarea, înaintea nouluui sezon. Astfel, l-a adus din liga a treia germană pe Stipe Vucur, fundaş central care măsoară 1,95 metri, aspect pe placul omului de afaceri, care îşi doreşte să nu mai încaseze goluri din faze fixe. Cu 117 meciuri în liga secundă din Germania, austriacul a ajuns în România şi a oferit primele declaraţii din postura de jucător la FCSB. 

Imaginile controversate cu Stipe Vucur care l-au afectat la Hajduk Split

Gigi Becali a cerut ordine şi disciplină la FCSB, mai ales că vrea că câştige titlul, să joace în grupele europene, dar şi să vândă fotbalişti pe multe milioane de euro. Ultimul fotbalist transferat, Stipe Vucur, a fost protagonistul unui scandal pe vremea când juca în Croaţia. 

Pe finalul anului 2018, Stipe Vucur, Andre Fomitschow şi Steliano Filip, toţi fotbalişti la Hajduk Split în acea perioadă, au stârnit furia fanilor şi conducerii. Cu trei zile înainte de derby-ul cu Dinamo Zagreb şi într-un moment în care forma echipei lăsa de dorit, cei trei s-au filmat în timp ce fumau, consumau băuturi alcoolice şi jucau poker. 

”Hajduk a demarat imediat o anchetă prin care va determina toate circumstanţele  demonstrat de poze şi, în conformitate cu regulile clubului, vor exista sancţiuni”, anunţa clubul croat la acel moment. 

Cel mai "şifonat" a ieşit fundaşul stânga român, deşi toţi trei jucători au avut evoluţii modeste la Hajduk Split. Steliano Filip a fost trimis la echipa a doua, iar după câteva luni a revenit în România, la Dunărea Călăraşi. 

Totuşi, ghinionul l-a lovit şi pe noul fundaş de la FCSB. Vucur s-a accidentat imediat după episodul controversat, apoi a mai apucat să joace în doar câteva meciuri în decurs de un an. 

Pentru ultimul "pariu" al lui Gigi Becali a urmat o perioadă grea, după ce s-a despărţit de Hajduk în iulie 2020. El şi-a găsit echipă abia în octombrie anul trecut, înainte de a venit la FCSB, iar în acest sezon a jucat în 33 de meciuri, după ce a plecat din Croaţia.

Galerie foto cu petrecerea la care a participat noul fotbalist de la FCSB, alături de Steliano Filip

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: stipe vucurfcsbstipe vucur steliano filipstipe vucur transfer fcsbfcsb transfergigi becaligigi becali stipe vucur 

viewscnt
Articole similare