Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vukusic, "lucrat" de vedetele FCSB?! Ce se întâmplă, de fapt, la echipă între jucători: "Patronul să intervină". Toni Petrea a ridicat deja problema

Vukusic, "lucrat" de vedetele FCSB?! Ce se întâmplă, de fapt, la echipă între jucători: "Patronul să intervină". Toni Petrea a ridicat deja problema

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine de la FCSB, Helmuth Duckadam, a evidenţiat o problemă identificată şi de antrenorul Toni Petrea. Fostul portar susţine că atacanţii trecuţi pe la echipă, în ultimii ani, au fost "sabotaţi" de vedetele echipei prin acţiunile de pe teren. În plus, acesta a cerut intervenţia lui Gigi Becali, pentru a salva situaţia.

Ultimul atacant care a oferit un randament bun la FCSB a fost Harlem Gnohere, dar şi acesta a ajuns în dizgraţia lui Gigi Becali, în ultima perioadă petrecută la echipă. După "Bizon", la FCSB au venit Adi Petre, Sergiu Buş, Alexandru Buziuc şi Ante Vukusic, dar niciunul nu a impresionat şi nu şi-a asigurat locul de titular. Mai mult, Gigi Becali a preferat să joace fără un atacant de meserie pe teren şi a improvizat cu Florin Tănase. 

Helmuth Duckadam, cel care a stat la FCSB aproape un deceniu, a găsit o explicaţie pentru randamentul slab al atacanţilor centrali. 

Atacanţii de la FCSB, "sabotaţi" de vedetele echipei. Vukusic, ultima "victimă"

La FCSB, în ultimii ani, de goluri s-au ocupat atacanţii laterali şi mijlocaşii. În acest sezon, primii doi marcatori ai FCSB-ului sunt Florin Tănase şi Dennis Man, cu 15 goluri, respectiv 14. Urmează Olimpiu Moruţan, Iulian Cristea şi Darius Olaru, cu câte patru reuşite. Sergiu Buş, cel care a plecat în Coreea de Sud, a marcat doar două goluri. 

Iar Helmuth Duckadam i-a atras atenţia lui Gigi Becali. Fostul angajat de la FCSB consideră că vedetele Florin Tănase, Florinel Coman sau Olimpiu Moruţan iau prea multe acţiuni pe cont propriu, fără a valorifica vârful: "(n.r. - Echipa asta poate să reziste într-o competiţie gen Europa League?) Nu. La felul în care joacă acum, nu. Nu se poate ca o echipă cum este FCSB să caute de ani de zile un atacant şi să nu îl găsească. 

Vukusic va avea acelaşi deznodământ cum au avut celelalte vârfuri, pentru că nu va fi jucat. Man, înainte, Coman, Tănase joacă pentru ei, niciodată nu au pus în valoare un vârf de atac. Moruţan, într-o partidă, cred că a pierdut 30 de mingi numai în prima repriză. Aici ar trebui să intervină patronul.

Să le spună foarte clar <<Câştigaţi campionatul, puteţi să plecaţi în străinătate. Nu câştigaţi campionatul, rămâneţi aici>>", a declarat Helmuth Duckadam pentru Look Sport Live. 

Ante Vukusic, ultimul atacant sosit la FCSB, a jucat în doar trei partide şi nu a reuşit să marcheze. 

Toni Petrea a ridicat problema. Ce mesaj a avut pentru jucătorii de la FCSB

În urmă cu o săptămână, după înfrângerea cu Hermannstadt din campionat, Toni Petrea s-a plâns de jucătorii din atac: "Dar avem multe momente în joc când exagerăm cu acţiuni individuale, când nu combinăm aşa cum trebuie să reuşim să desfacem adversarul, e normal să se apere grupat şi bine organizat", a declarat antrenorul de la FCSB, după Hermannstadt - FCSB 1-0.

În ultima etapă, FCSB a învins-o pe Chindia Târgovişte cu 1-0 şi rămâne lider în Liga 1. 

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalitoni petreaante vukusicdennis manflorinel comantoni petreaadi petrefcsbprobleme fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare