Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Walter Zenga a făcut 4 doze de vaccin anti-COVID 19. Situaţie ciudată pentru fostul antrenor al FCSB-ului

Walter Zenga a făcut 4 doze de vaccin anti-COVID 19. Situaţie ciudată pentru fostul antrenor al FCSB-ului
Comentarii

Walter Zenga a fost nevoit să se vaccineze de 4 ori pentru a avea acces pe stadioanele din Italia. Este o situaţie ciudată, în care nu mulţi oameni se află.

Walter Zenga petrece foarte mult timp în Dubai, unde are o locuinţă. Însă, în această perioadă a decis să revină în Italia. Aici s-a lovit de o situaţie ciudată. Walter Zenga a fost nevoit să repete schema de vaccin anti-COVID 19, pentru a avea acces pe stadioane, în restaurante etc.

Water Zenga s-a vaccinat de 4 ori. Primul vaccin nu i-a fost recunoscut

În Dubai, Walter Zenga s-a vaccinat cu Sinopharm, un vaccin produs de chinezi, care se administrează în două doze. Însă acesta are o eficienţă foarte scăzută şi nu este recunoscut de Uniunea Europeană.

Drept urmare, la revenirea în Italia, Walter Zenga a fost nevoit să repete schema de vaccinare, pentru a nu fi nevoit să se testeze de fiecare dată când merge la meciuri sau când vrea să intre într-un restaurant.

De această dată, fostul antrenor al FCSB-ului a optat pentru serul de la Pfizer, care de asemena se administrează în două doze. Într-o postare pe Instagram, Walter Zenga a comentat cu ironie situaţia în care se află:

”Există cei care nu vor să se vaccineze, cei care fac rapel şi cei ca mine, care decid să primească a treia şi a patra doză. De ce? Să am permisul verde şi să pot rămâne în Italia pentru a-mi urma iubitul fotbal.

Singurul dezavantaj... Va trebui să fac a doua două abia peste 20 de zile şi voi pierde prima etapă din campionat. Dar ce nu faci pentru iubire...”, a fost mesajul postat de Zenga pe contul său de Instagram.

În vârstă de 61 de ani, Walter Zenga este liber de contract în acest moment. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Cagliari, de la care a plecat însă în august 2020.

Afla mai multe despre: zenga 

viewscnt
Articole similare