Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Walter Zenga a vorbit despre trădarea istorică a lui Calhanoglu, care a plecat la Inter Milano! Ce legătură are transferul turcului cu Eriksen

Walter Zenga a vorbit despre trădarea istorică a lui Calhanoglu, care a plecat la Inter Milano! Ce legătură are transferul turcului cu Eriksen

Inter Milano

Comentarii

Hakan Calhanoglu a fost protagonistul unui transfer surpriză în această vară şi a plecat de la AC Milan la Inter Milano.

Walter Zenga este unul dintre jucătorii emblematici de la actuala campioană din Serie A şi a fost întrebat despre această mutare care i-a şocat pe fani. Fostul portar, care evoluat timp de 12 ani pentru Inter,  susţine că aceasta a fost o oportunitate care nu putea să fie ignorată, deoarece turcul ar urma să îl înlocuiască pe Christian Eriksen.

Mijlocaşul danez a suferit stop cardio-respirator la EURO 2020, în partida Danemarca - Finlanda 0-1. Din fericire jucătorul a fost stabilizat, este bine, şi a fost externat din spital. 

Calhanoglu, înlocuitorul lui Eriksen

"Eriksen a avut o problemă şi îi mulţumim lui Dumnezeu că este în regulă. Inter se găseşte în situaţia în care are o gaură importantă în echipă. Calhanoglu este liber de contract şi are mai mult sau mai puţin din carecteristicile acestea (n.r.: se aseamănă în joc cu Eriksen).

"El s-a aflat la locul potrivit, în momentul potrivit!"

El s-a aflat la locul potrivit, în momentul potrivit. Inter l-a întrebat pe Simone Inzaghi, care şi-a dat acordul. Apoi, etic vorbind, să mergi dintr-o parte a oraşului în cealaltă este puţin complicat", a spus Walter Zenga, potrivit publicaţiei Sempreinter.

Mijlocaşul turc va primi un salariu de 4,5 milioane de euro în primul an de contract, iar în al doilea, ar urma să primească 5 milioane de euro. Potrivit Transfermarkt, noul jucător al lui Inter este evaluat la 35 de milioane de euro. 

 

Afla mai multe despre: calhanoglu-zenga-eriksen 

viewscnt
Articole similare