Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Walter Zenga, dezamăgit după ce a fost dat afară de la Cagliari, a ales banii. În ce campionat ajunge fostul antrenor de la Steaua şi Dinamo

Walter Zenga, dezamăgit după ce a fost dat afară de la Cagliari, a ales banii. În ce campionat ajunge fostul antrenor de la Steaua şi Dinamo

Serie A

Comentarii

Walter Zenga (60 de ani) a pregătit-o în ultima parte pe Cagliari, în Serie A, însă a fost demis la finalul sezonului. Înainte de a semna cu gruparea din Serie A, Zenga a fost dorit vara trecută de Gigi Becali la FCSB.

Într-un live făcut pe contul personal de Instagram, tehnicianul italian s-a declarat dezamăgit de demiterea de la Cagliari, acolo unde a fost înlocuit cu Eusebio Di Francesco. Zenga a fost numit pe banca echipei din Sardinia la începutul lui martie, însă din cauza pandemiei de coronavirus, nu a condus niciun meci oficial până pe 20 iulie. El a fost demis după trei victorii, patru egaluri şi şase înfrângeri.

"Din mai multe motive, nu mă aşteptam ca relaţia cu Cagliari să se termine atât de repede. Au fost multe lucruri care nu au fost clare pentru mine şi cred că rezultatele noastre au fost pozitive. 

Până la urmă, am jucat 13 meciuri în 40 de zile şi l-am avut pe Radja Nainggolan în doar două dintre ele, în timp ce Joao Pedro a jucat pe calmante. Veneam după trei luni de pauză şi echipa nu câştige de mult timp un meci", a declarat Zenga. 

Totodată, fostul antrenor de la FC Naţional, Steaua sau Dinamo a spus că i-ar plăcea să antreneze în Dubai, acolo unde s-a întors deja şi unde locuiesc copiii săi. Fostul mare portar nu a exclus nici varianta MLS. El a jucat pentru New England Revolution din 1997 până în 1999. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Io e loro  niente altro.....me and them nothing else #love #lovemykids @dubai @dubaisc

A post shared by Walter Zenga (@walterzenga_official) on

Afla mai multe despre: walter zenga 

viewscnt
Articole similare