Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Walter Zenga şi Mario Balotelli, doriţi de un club de tradiţie din Brazilia! Mutările spectaculoase anunţate de italieni

Walter Zenga şi Mario Balotelli, doriţi de un club de tradiţie din Brazilia! Mutările spectaculoase anunţate de italieni
Comentarii

Presa din Italia anunţă că Walter Zenga şi Mario Balotelli ar putea lucra împreună la Club de Regatas Vasco da Gama. Cei doi ar putea ajunge în prima ligă din Brazilia liberi de contract.

Walter Zenga şi Mario Balotelli, la Vasco da Gama?

Conform Corriere della Sera, Zenga şi Balotelli sunt doriţi în Brazilia de Vasco da Gama, după ce conducerea clubului a fost schimbată. 

Leven Siano a fost numit preşedinte, iar italianului Fabio Cordella a fost numit director sportiv. Totuşi, acesta din urmă ar avea, favorit, un alt antrenor italian. 

Walter Zenga a fost numit, la 3 martie, la conducerea tehnică a echipei Cagliari.  Zenga, 59 de ani, l-a înlocuit pe Rolando Maran. Pe 2 august, cele două părţi au anunţat despărţirea: 

"Preşedintele a decis schimbarea mea şi este dreptul lui să acţioneze pentru binele echipei. Personal nu am nimic să-mi reproşez, era complicat să fac mai multe în aceste condiţii. Vreau să le mulţumesc tuturor: de la conducători la maseuri, dar mai ales băieţilor, care mi-au permis să trăiesc o experienţă pe care nu o voi uita niciodată", a declarat Zenga, în momentul plecării. 

Brescia i-a reziliat contractul lui Balotelli, iar din luna martie nu a mai bifat niciun minut de joc. De atunci, s-au speculat tot mai multe destinaţii pentru jucător, însă niciuna nu s-a concretizat. Fie că af fost vorba de Genoa, Como, Flamengo sau CFR Cluj.

În acest moment, Mario Balotelli se antrenează cu formaţia Sporting Franciacorta, echipă din liga a patra italiană, unde acesta încearcă să se menţină în formă, până îşi va găsi un nou angajament.

Afla mai multe despre: zengabalotelli 

viewscnt
Articole similare