Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wanda Nara aruncă bomba! Mauro Icardi la Juventus, lângă Cristiano Ronaldo. Anunţul impresarului

Wanda Nara aruncă bomba! Mauro Icardi la Juventus, lângă Cristiano Ronaldo. Anunţul impresarului
Comentarii

Wanda Nara, soţia şi deopotrivă impresarul lui Mauro Icardi, a dezvăluit că Internazionale Milano a vrut să-l cedeze pe atacantul argentinian la Juventus Torino.

"În ultima fereastră de transferuri, Inter a vrut să-l trimită la Juventus, dar Mauro a refuzat, preferând să stea la Milano. A refuzat mai mulţi bani. Juventus voia să-l dea la schimb pe Higuain. Au încercat să mă convingă că ar putea face pereche cu Cristiano Ronaldo, iar el a ajuns în cele din urmă. Mi-au spus că Icardi ar fi unicul număr 9", a declarat Wanda Nara, pentru Gazzetta dello Sport.

Atacantul echipei Internazionale Milano, Mauro Icardi, a anunţat, luni seară, pe reţelele de socializare, că a semnat un nou contract cu firma de echipament sportiv Nike. "Fericit şi mândru că mi-am prelungit contractul cu Nike. Mulţumesc, Wanda Icardi", a notat fotbalistul argentinian, pe pagina sa de Instagram.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Feliz y Orgulloso de poder prolongar mi contrato con @nike Gracias @wanda_icardi  #nike #MI9 #MI9 .  #MI9x9

A post shared by Mauro Icardi - MI9 (@mauroicardi) on

 

Totuşi, Icardi încă nu s-a înţeles cu Inter pentru o nouă înţelegere, actualul contract al argentinianului urmând să expire în 2021. "Prelungirea contractului cu Inter este departe. M-au contactat în timpul fazei grupelor Ligii Campionilor, dar a rămas să discutăm după încheierea acestei faze. Bineînţeles, o nouă înţelegere cu Inter este prioritară".

Icardi joacă la Inter din 2013, timp în care a adunat 201 meciuri, 120 de goluri şi 25 de assist-uri. 95 de milioane de euro este cota vârfului de 25 de ani.

Afla mai multe despre: icardiwandajuventus 

viewscnt
Articole similare