Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wanda Nara, atac la Cristiano Ronaldo: "Aş vrea să-l văd pe el făcând asta!" De la ce s-a "aprins" soţia şi agentul lui Icardi

Wanda Nara, atac la Cristiano Ronaldo: "Aş vrea să-l văd pe el făcând asta!" De la ce s-a "aprins" soţia şi agentul lui Icardi
Comentarii

Wanda Nara, soţia şi totodată agentul lui Mauro Icardi, a lansat un atac la adresa lui Cristiano Ronaldo, care se află în luptă directă cu atacantul argentinian pentru mult râvnitul titlu de "Capocannoniere", cel mai bun marcator din Serie A.

"Mauro a înscris aproape tot atâtea goluri cât Cristiano Ronaldo, deşi a ratat trei meciuri de campionat. Aş vrea să-l văd pe Cristiano Ronaldo stând cuminte pe banca de rezerve, cum i s-a întâmplat lui Mauro cu Genoa, în timp ce echipa sa înscria cinci goluri, iar el putea marca trei", a spus Wanda Nara, în cadrul emisiunii Tiki Taka, de la Mediaset.

Cristiano Ronaldo a înscris şapte goluri până acum şi ocupă locul al treilea în topul condus de polonezul Krzysztof Piatek, cu nouă goluri, în timp ce Mauro Icardi este al şaselea în aceeaşi ierarhie, cu şase goluri.

Anul trecut, Mauro Icardi şi Ciro Immobile au înscris cele mai multe goluri în campionatul Italiei, fiecare cu 29 de reuşite.

Afla mai multe despre: wanda naracristianoicardi 

viewscnt
Articole similare