Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wanda Nara şochează după transferul lui Icardi la PSG! Declaraţie incredibilă: ”E cea mai proastă soluţie! Şi-a făcut valiza şi m-a lăsat”

Wanda Nara şochează după transferul lui Icardi la PSG! Declaraţie incredibilă: ”E cea mai proastă soluţie! Şi-a făcut valiza şi m-a lăsat”

PSG

Comentarii

Wanda Nara, soţia şi impresarul lui Mauro Icardi, a explicat că transferul fotbalistului argentinian de la Internazionale Milano la Paris Saint-Germain a fost extrem de complicat în ceea ce priveşte organizarea cuplului.

"Printre opţiunile avute, PSG a fost cea mai proastă pentru mine, pentru că trebuie să fac naveta cu băieţii. Numeroase echipe italiene îl voiau şi ar fi fost mai practic, dar m-am gândit la el. El şi-a pregătit o mică valiză, a plecat şi m-a lăsat să mă ocup de tot. Băieţii vor merge la şcoală în Italia, aşa că vom face naveta între Milano şi Paris", a spus Wanda Nara, la o emisiunea televizată din Argentina, moderată de sora ei, Zaira.

Wanda Nara, o starletă argentiniană de 32 de ani, a fost căsătorită cu Maxi Lopez, fotbalist la Torino, în perioada 2008-2013, însă cei doi au divorţat după ce jucătorul a acuzat-o că îl înşeală cu Mauro Icardi.

Nara are trei băieţi cu Lopez şi două fete cu Icardi, cu care s-a căsătorit în 2014.

Afla mai multe despre: wanda naraicardi 

viewscnt
Articole similare