Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Washington a reuşit imposibilul în meciul 2 al finalei Cupei Stanley şi a înregistrat câteva premiere istorice

Washington a reuşit imposibilul în meciul 2 al finalei Cupei Stanley şi a înregistrat câteva premiere istorice

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Alex Ovechkin a marcat primul său gol în finala NHL, oaspeţii au înregistrat prima victorie din istoria clubului, iar campioana conferinţei de Est a recâştigat avantajul terenului propriu, după victoria cu 3-2 din Las Vegas, cu care a egalat scorul finalei la 1-1.

Vegas Golden Knights au pregătit un show asemănător celui din deschidere şi scenariul primei partide s-a repetat: gazdele au deschis scorul printr-un gol superb înscris de James Neal, iar Washington a egalat, tot în prima repriză, prin danezul Lars Eller, care a terminat meciul cu un gol şi două pase decisive.

Capitals l-au pierdut în prima repriză pe cel mai bun marcator al echipei şi al playoff-ului, rusul Evgheni Kuzneţov, 25 de puncte în palmares până seara trecută, şi au fost nevoiţi să joace tot restul meciului cu liniile descompletate. Eroul oaspeţilor a fost portarul Holtby, care a totalizat 37 de şuturi parate, cea mai spectaculoasă fiind intervenţia cu crosa la şutul lui Alex Tuch, din ultimele 2 minute. Las Vegas nu a reuşit să egaleze la 3, chiar dacă a atacat pe final în 6 contra 5, şi a pierdut al doilea meci acasă în acest playoff, după o serie de 5 victorii la rând.

La scorul general de 1-1, finala Cupei Stanley se mută pentru următoarele două întâlniri la Washington, unde Capitals pot obţine un avantaj decisiv pentru câştigarea primului titlu din istoria echipei. Meciul 3 al finalei va fi transmis în direct de Telekom Sport în noaptea de sâmbătă spre duminică, de la ora 03.00.

 

Afla mai multe despre: washingtonlas vegashocheicupa stanleyspectacoltelekom sport 

viewscnt
Articole similare