Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Washington Capitals s-au apropiat de calificarea matematică în playoff-ul NHL, după o victorie dramatică

Washington Capitals s-au apropiat de calificarea matematică în playoff-ul NHL, după o victorie dramatică

Hochei pe gheață

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Alex Ovechkin şi coechipierii săi au suferit pe teren propriu în faţa unui adversar rămas fără obiective, doar pentru a întoarce soarta meciului în ultimele două minute! Washington – NY Rangers 3-2 (OT)

Pentru prima oară în cariera sa de 13 ani în NHL, Henrik Lundqvist a apărat poarta lui Rangers într-un meci fără miză pentru oaspeţi, deja eliminaţi din cursa pentru calificarea în playoff. New-york-ezii au condus la Washington cu 1-0 şi cu 2-1 pînă în penultimul minut al partidei cu liderul diviziei Metropolitan, dar Caps au scos portarul şi, în 6 contra 5, au egalat la 2 prin danezul Lars Eller (în minutul 18:55 al ultimei reprize) şi au trimis partida în prelungiri.

Golul de aur a venit tot în poarta lui “King Henrik”, din partea lui Evgheni Kuzneţov, după doar 38 de secunde din repriza suplimentară. Cu a 5-a victorie consecutivă, Washington ajunge la 99 de puncte şi, cel mai probabil, va beneficia de statutul de cap de serie numărul 2 în playoff-ul Estului, chiar dacă matematic mai poate pierde prima poziţie în divizie.

Ovechkin nu a înregistrat niciun punct în această partidă, dar, cu 45 de reuşite, rămâne pe primul loc în clasamentul golgeterilor din NHL.

Vineri dimineaţă, de la ora 05:00, liderul clasamentului marcatorilor, Connor McDavid (102 puncte), va putea fi văzut în direct la Telekom Sport, în partida Vancouver Canucks – Edmonton Oilers.

 

Afla mai multe despre: washington capitalsny rangersnhl 

viewscnt
Articole similare