Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Watford a exclus din lot trei jucători care n-au respectat distanţarea socială. Au chefuit la aniversarea unuia dintre ei

Watford a exclus din lot trei jucători care n-au respectat distanţarea socială. Au chefuit la aniversarea unuia dintre ei

Fotbal

Comentarii

Clubul englez de fotbal Watford a exclus din lotul său pentru meciul de duminica trecut[, pierdut cu Southampton, în Premier League, trei jucători care au participat la aniversarea unuia dintre ei, nerespectând protocolul de distanţare socială, transmite AFP.

Fotbaliştii Andre Gray, Nathaniel Chalobah şi Domingos Quina nu au figurat pe foaia meciului pierdut în faţa lui Southampton (1-3), din cadrul etapei a 32-a din Premier League. Watford a explicat că a luat această măsură pentru a proteja "sănătatea şi securitatea jucătorilor, a staff-urilor şi oficialilor".

Gray a postat pe reţele de socializare mai multe imagini video de la o mare petrecere organizată pentru aniversarea celor 29 de ani, vineri. În înregistrare se puteau vedea anumiţi invitaţi, între care Quina, care juca un meci de fotbal pe un teren sintetic în curtea lui Gray. Recomandările pentru evitarea propagării coronavirusului în Marea Britanie limitează la 6 numărul de persoane care pot sta alături în aer liber.

Danny Ings (16, 70) şi James Ward-Prowse (82) au marcat golurile sfinţilor, în timp ce golul de onoare al gazdelor a fost un autogol al polonezului Jan Bednarek (79).

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare