Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wayne Rooney este noul manager al lui Derby County. Fostul atacant al lui Manchester United îşi încheie cariera de fotbalist

Wayne Rooney este noul manager al lui Derby County. Fostul atacant al lui Manchester United îşi încheie cariera de fotbalist
Comentarii

Wayne Rooney va fi noul manager al lui Derby County. Fostul atacant a primit o ofertă pentru doi ani şi jumătate.

Wayne Rooney va fi noul manager al lui Derby County

Fosta legendă de pe Old Trafford a primit o nouă ofertă ca manager al lui Derby County. Wayne Rooney va fi noul antrenor al echipei unde este deja manager interimar, fostul atacant al celor de la Manchester United a primit un contract valabil pe doi ani şi jumătate.

Mel Morris, patronul celor de la Derby County a fost cel care a venit cu ideea ca Rooney să primească postul de manager.

Recordul ca manager al lui Wayne Rooney este de o victorie în ultimele 13 partide. Englezul a fost abordat ca interimar în noiembrie 2020.

În urma acestui aspect se pare că Wayne Rooney este pregătit să facă pasul spre antrenorat şi să renunţe la cariera de fotbalist. La vârsta de 35 de ani, Rooney se va putea retrage şi va lăsa în spate o carieră excelentă, fiind una dintre marile legende ale fotbalului din istorie.

Wayne Rooney a jucat în cariera sa pentru Everton, Manchester United, DC United şi Derby County. Legenda fotbalului englez a marcat în cariera sa 313 goluri şi a oferit 167 de assist-uri în cele 764 de meciuri pentru cluburi, iar pentru echipa naţională a reuşit să înscrie de 53 de ori şi a oferit 21 de pase de gol în 120 de partide.

Acum Wayne Rooney este evaluat la 2 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt. 

 

 

 

Afla mai multe despre: wayne rooney manchester united 

viewscnt
Articole similare