Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Week-end incendiar la Bucureşti! Fete frumoase, maşini de colecţie, drifturi şi adrenalină la cote maxime

Week-end incendiar la Bucureşti! Fete frumoase, maşini de colecţie, drifturi şi adrenalină la cote maxime

Auto

Comentarii

Drift, adrenalină, demonstraţii moto, maşini tunate şi, mai ales, un adevărat spectacol tehnologic îi aşteaptă pe bucureştenii pasionaţi de auto în acest weekend la Romexpo. Pe 22 şi 23 iunie are loc AUTO TOTAL BUSINESS SHOW (ATBS) .

Afară, pe platformele din faţa Pavilionului Central, adrenalina dă tonul: acrobaţii periculoase, motoare superturate şi cauciucuri încinse! ATBS alocă peste 35 000 mp. sporturilor extreme pe patru sau două roţi: drift auto pus în scenă de RODRIFT, singurul club sportiv de drift din România, cu piloţi de renume (Imre Gabor, Răzvan Stan, Gabriel Imre, Adam Claudiu, Yazov Alexander, Radev Tzvetan, Petkov Emil, Zashev Ştefan), stunt-uri moto, competiţii de fitness tactic, adevărate exerciţii de militărie stil Boot Camp, cu trasee pe care participanţii se vor lupta pentru glorie contra-cronometru, perete de escaladă şi zonă de karting special amenajată.

Urmaşii lui Hercule, deţinători de titluri la importante competiţii de strongman, îşi vor încorda muşchii în demonstraţii cu greutăţi de sute de kilograme, sub conducerea lui Mircea Pârjol, campion naţional la culturism şi multiplu campion la strongman.

Atmosfera va fi încălzită de cele mai frumoase animatoare, concursuri de băut bere, runde de shoturi gratuite şi momente de improvizaţie muzicală la scena de freestyle (MC Chob, Pietonu’, Rafa şi Oliniutză). În zona de tunning, spectactorii vor regăsi spectaculoase maşini modificate din toate colţurile ţării – peste 100 de exponate cu sute de cai-putere şi tehnologie de top. Votul publicului va decide cea mai tare maşină tunată a ediţiei din acest an. Pentru că Auto Total Business Show este un eveniment pentru întreaga familie, se adaugă zone de joacă pentru copii şi multe alte distracţii pentru toate vârstele.

Afla mai multe despre: auto 

viewscnt
Articole similare