Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wenger îşi pregăteşte revenirea. Patru oferte pentru fostul manager al lui Arsenal

Wenger îşi pregăteşte revenirea. Patru oferte pentru fostul manager al lui Arsenal

Premier League

Comentarii

Arsene Wenger se pregăteşte să revină în fotbal, după nouă luni de la despărţirea de Arsenal. Presa engleză anunţă că fostul manager al tunarilor ar avea patru oferte, trei de la echipe de calibru din Europa şi încă una din zona Golfului.

Wenger s-a despărţit de Arsenal la finalul stagiunii trecute, după 22 de ani petrecuţi pe banca londonezilor. Potrivit The Times, francezul de 69 de ani s-ar fi confesat apropiaţilor şi le-a transmis că îi este dor să fie implicat zi de zi în destinele unei echipe. El locuieşte în continuare în Londra, însă nu ar vrea să preia o altă echipă din Premier League, pentru a nu fi pus în situaţia de a se confrunta cu fosta sa echipă.
 
Totuşi, Wenger nu duce lipsă de oferte. Patru  echipe l-ar fi ofertat deja, iar cea mai interesantă vine de la PSG. Campioana Franţei l-ar vrea ca director sportiv. O altă ofertă vine de la echipa naţională a Qatarului, care l vrea pe bancă în pregătirea Cupei Mondiale din 2022, care va fi găzduit de micuţul stat din zona Golfului. De asemenea, The Times mai scrie că "alte două cluburi de top din Europa i-au făcut ofertă lui Wenger".
 
În trecut s-a mai scris că Bayern Munchen, AC Milan şi Real Madrid ar mai fi fost interesate de instalarea lui Wenger pe banca tehnică.
 
Arsene Wenger a antrenat-o pe Arsenal timp de 22 de ani, între 1996 şi 2018. Cu el pe bancă, tunarii au câştigat de trei ori titlul în Premier League, plus 7 trofee în Cupa Angliei şi 7 trofee ale Community Shield (Supercupa Angliei). Francezul a fost numit în trei rânduri cel mai bun antrenor din Premier League, în sezoanele 1997–1998, 2001–2002 şi 2003–2004.

Afla mai multe despre: arsene wengerarsenalantrenoroferta 

viewscnt
Articole similare