Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Werder Bremen - Borussia Dortmund LIVE VIDEO, de la 19:30, la Telekom Sport 4

Werder Bremen - Borussia Dortmund LIVE VIDEO, de la 19:30, la Telekom Sport 4

Bundesliga

Comentarii

În runda cu numărul 32 din Bundesliga, Borussia Dortmund întâlneşte, în deplasare, Werder Bremen, sâmbătă, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 4.

Werder Bremen - Borussia Dortmund LIVE VIDEO, sâmbătă, de la 19:30, la Telekom Sport 4 

Mai sunt doar trei etape din Bundesliga, dar titlul încă se joacă. Doar două puncte le desparte pe cele două echipe din topul ierarhiei fotbalului german, cu un avantaj pentru Bayern, care are două puncte mai mult decât rivalii lor din Dortmund. 

Elevii lui Lucien Favre nu doar că trebuie să câştige toate meciurile rămase, cu Bremen, Dusseldorf şi Gladbach, dar trebuie să sperie şi că Bayern se va împiedica cu una dintre Hannover, RB Leipzig şi Eintracht Frankfurt, altfel le va fi imposibil să câştige campionatul. 

Gazdele au început anul 2019 în formă maximă, fiind neînvine până în urmă cu două etape, după care au urmat două înfrângeri (0-1 cu Bayern şi 1-4 cu Dusseldorf), iar Bremen a ajuns pe locul 9, la 4 puncte de ultimul loc ce asigură calificarea în cupele europene. 

Dortmund vine după înfrângerea din Revierderby, 2-4 cu Schalke, şi se va prezenta la Bremen fără căpitanul Marco Reus, suspedant după cartonaşul roşu încasat în derby. Cu toate acestea, Borussia nu a pierdut niciun meci în acest sezon (trei victorii, două egaluri) fără Reus pe teren. 

Werder Bremen - Borussia Dortmund LIVE VIDEO, sâmbătă, de la 19:30, la Telekom Sport 4 

ECHIPELE PROBABILE 

WERDER BREMEN: Pavlenka - Gebre Selassie, Veljkovic, Langkamp, Augustinsson - M. Eggestein, Sahin, Klaassen - Osako, Kruse (c), Rashica
Absenţi: Moisander 

DORTMUND: Bürki - Piszczek (c), Weigl, Akanji, Diallo - Witsel, Delaney - Sancho, Götze, Guerreiro - Alcacer
Absenţi: Hakimi, Reus, Wolf, Zagadou

 

Afla mai multe despre: werder bremenborussia dortmundbundesliga 

viewscnt
Articole similare