Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

West Ham - Man United. Cotă bună pentru oaspeţi

West Ham - Man United. Cotă bună pentru oaspeţi

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri West Ham - Man United Anglia 10.05.2018. Nu avem o miză deosebită la acest meci, însă putem găsi o cotă bună. United caută să încheie sezonul pe locul 2 în Premier League.

Ponturi pariuri West Ham - Man United Anglia 10.05.2018

West Ham vrea să uite cât mai repede acest sezon, în care a tremurat până la final pentru evitarea retrogradării, care s-a întâmplat matematic doar cu două etape înainte de finalul sezonului. Gruparea din Londra a strâns foarte puţine puncte pe parcursul campionatului, care au dus-o pe un ruşinos loc 15, având în vedere pretenţiile care sunt la echipă. Cu toate acestea, faptul că şi sezonul viitor va evolua în prima ligă este suficient să apară iar predictii pariuri investiţii cu speranţe de o poziţie în prima jumătate a clasamentului.

Ponturi pariuri West Ham - Man United Anglia 10.05.2018

În meciul din tur, disputat la Manchester, United s-a impus fără niciun fel de problemă în faţa celor de la West Ham, reuşind să câştige la scor, 4-0. Acum, diavolii probabil nu vor mai forţa la fel, mai ales că nu mai au niciun obiectiv, însă cu siguranţă îşi dorescă să ia cel puţin un punct din această deplasare. Chiar dacă nu este bine să riscăm pe meciuri fără miză, recomandăm să pariaţi cu încredere pe un succes al oaspeţilor în această deplasare.

West Ham - Man United 2 @ 1.80

Afla mai multe despre: west hamman unitedpremier leagueanglia 

viewscnt
Articole similare