Experiențe împreună.
You are here:

West Ham United a angajat un fost star de filme pentru adulţi în comitetul executiv al clubului. Aceasta a jucat în filme precum "Horny housewives"

West Ham United a angajat un fost star de filme pentru adulţi în comitetul executiv al clubului. Aceasta a jucat în filme precum "Horny housewives"galerie foto

Fotbal

Comentarii

Industria filmelor pentru adulţi este domeniul în care David Sullivan şi-a câştigat averea ajungând la peste 1.15 miliarde de lire sterline.

Clubul din Premier League, West Ham United, a angajat-o în comitetul executiv pe Emma Benton Huges sau Eve Vorley, aşa cum este cunoscută ea de fanii filmelor pentru adulţi. Aceasta va fi partenera lui David Sullivan, preşedinte din 2010 al comitetului executiv al clubului.

Emma Benton este un nume cunoscut în industria filmelor pentru adulţi pentru titluri precum "Horny housewives" sau "Lesbian student nurses". Fosta actriţă, acum în vârstă de 55 de ani, a regizat numeroase filme pentru adulţi în anii 2000, iar în multe dintre ele a şi jucat. Industria filmelor pentru adulţi este domeniul în care David Sullivan şi-a câştigat averea ajungând la peste 1.15 miliarde de lire sterline.

Sullivan a preluat-o pe West Ham în 2010 când echipa avea mari probleme, iar acum este pe locul 10 în campionat cu aceasta. West Ham este la unul dintre cele mai reuşite sezoane, la numai 3 puncte de locul 4, loc ce duce în Liga Campionilor.

Articol postat de ANDREI BADEA

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...