Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wijnaldum a rupt tăcerea după ce PSG l-a deturnat din drumul spre Barcelona: "Cifrele nu sunt adevărate!". Explicaţiile oferite

Wijnaldum a rupt tăcerea după ce PSG l-a deturnat din drumul spre Barcelona: "Cifrele nu sunt adevărate!". Explicaţiile oferite

PSG

Comentarii

Georginio Wijnaldum (30 de ani) a semnat cu PSG, deşi a negociat intens cu FC Barcelona, iar mijlocaşul olandez şi-a explicat decizia de a alege în cele din urmă formaţia din Paris.

Aflat cu naţionala Olandei la EURO 2020, Wijnaldum a explicat că decizia de a semna cu PSG în loc de Barcelona nu are neapărat legătură cu banii, deşi salariul oferit de şeicii care conduc clubului de pe Parc des Princes a fost mai mult decât dublu. Mijlocaşul a spus că şi proiectul lui PSG l-a convins mai tare.

"Am negociat cu Barcelona timp de patru săptămâni, dar în cele din urmă nu am ajuns la un acord. Barca a fost foarte concretă şi serioasă, mă gândeam că voi merge acolo. Agenţii mei au fost acolo, au fost multe întâlniri. PSG s-a mişcat însă mai repede şi am semnat cu ei. Nu am semnat doar pentru bani, cifrele care se vehiculează nu sunt adevărate. Şi proiectul de la PSG m-a convins mai mult", a spus Georginio Wijnaldum pentru presa din Olanda.

Wijnaldum, deturnat de PSG din drumul către Barcelona

Barcelona spera să realizeze transferul lui Georginio Wijnaldum după ce mijlocaşul a rămas liber de contract. Plecat de la Liverpool, olandezul a purtat negocieri intense cu Barca, dar în cele din urmă a ales să semneze cu PSG. Parizienii au intervenit după ce fotbalistul discuta deja cu catalanii şi i-au oferit un salariu mai mult decât dublu faţă de ce-i oferea Barcelona, astfel că oferta a fost irezistibilă.

Wijnaldum a semnat cu PSG până în vara lui 2024.

Afla mai multe despre: wijnaldumtransferbarcelonaexplicatiipsgoferta 

viewscnt
Articole similare