Experiențe împreună.
You are here:

Wijnaldum, mesaj sincer după noaptea magică de pe Anfield: ”Am fost nervos pe Klopp că m-a lăsat pe bancă” Ce a spus când a intrat pe teren

Wijnaldum, mesaj sincer după noaptea magică de pe Anfield: ”Am fost nervos pe Klopp că m-a lăsat pe bancă” Ce a spus când a intrat pe teren

Liverpool

Comentarii

Georginio Wijnaldum a intrat la începutul reprizei secunde şi a marcat două goluri imense pentru Liverpool. Mijlocaşul ”cormoranilor” a fost sincer la finalul meciului.

Wijnaldum a recunoscut că a fost furios pe Jurgen Klopp pentru faptul că l-a lăsat pe banca de rezerve, dar a intrat hotărât să facă un lucru mare pe teren pentru echipa sa.

Ce mai poate fi spus? Incredibil. După meciul din Spania nimeni nu credea că am putea să dăm patru goluri acasă. Oamenii nu au avut încredere în noi, dar am arătat încodată că orice este posibil în fotbal. Am bătut cu 4-0!

Am fost foarte nervos pe antrenor că m-a lăsat pe bancă, dar trebuia să fac ceva. Când am intrat am încercat să îmi ajut echipa şi mă bucur că am făcut-o cu două goluri. Dar mai presus de orice a fost o performanţă incredibilă a echipei!

Am crezut de la început că putem bate cu 4-0. Cei din exterior nu au crezut. Dar noi am reuşit”, a spus Wijnaldum, la finalul meciului dintre Liverpool şi Barcelona, scor 4-0.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe