Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wimbledon va avea loc anul viitor. Organizatorii turneului londonez speră să aibă fani în tribune

Wimbledon va avea loc anul viitor. Organizatorii turneului londonez speră să aibă fani în tribune

Tenis

Comentarii

Cu toate ca pandemia cauzata de COVID-19 inca tine fanii departe de sport, organizatorii turneului de Grand Slam de la Wimbledon au declarat ca nu se pune problema ca acesta sa fie anulat si anul viitor.

Wimbledon este programat sa aiba loc anul viitor chiar daca turneul se va disputa fara spectatori, la fel cum s-a intamplat si cu US Open în 2020.

Anul acesta, pentru prima data in istorie de la Al Doilea Razboi Mondial, turneul a fost anulat din cauza pandemiei.

"Organizarea turneului de la Wimbledon de anul viitor este prioritatea noastra numarul 1 in acest moment. Am luat in calcule mai multe variante pentru ca acesta sa se dispute în siguranta" , a declarat directorul executiv al turneului, Sally Bolton.

Cu toate ca organizatorii au in plan organizarea turnelui la capacitate maxima, acest lucru este putin probabil avand in vedere situatia in care inca se afla Marea Britanie si criza provocata de pandemie.

Wimbledon a fost singurul turneu de Mare Slem amanat din cauza pandemiei. US Open s-a desfasurat in conditii de maxima siguranta, fara spectatori in tribune, in timp ce, la Roland Garros, a fost permis accesul a cel mult 1000 de spectatori în tribune la fiecare meci.

Afla mai multe despre: wimbledon 

viewscnt
Articole similare