Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wolverhampton produce şocul etapei în Premier League! În minutul 71, Tottenham avea 1-0 pe Wembley. Rezultatul este incredibil

Wolverhampton produce şocul etapei în Premier League! În minutul 71, Tottenham avea 1-0 pe Wembley. Rezultatul este incredibil

Premier League

Comentarii

Tottenham a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (0-1), de Wolverhampton, în etapa a 20-a din Premier League.

Londonezii au deschis scorul în minutul 22, graţie unei reuşite superbe a lui Harry Kane: acţiune în flancul drept şi şut plasat la colţul lung, fără speranţe pentru Rui Patricio. Avantajul fragil al lui Tottenham s-a menţinut până în minutul 72, atunci când Willy Boly a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, din şase metri, după un corner executat de Joao Moutinho, din dreapta.

11 minute mai târziu, Lupii s-au desprins la 2-1, după o execuţie norocoasă a lui Raul Jimenez, pentru ca Helder Costa să stabilească scorul final, în minutul 87, pe contraatac.

S-a terminat 3-1, iar Tottenham (45 de puncte) a ratat şansa de a se apropia de liderul Liverpool (51 de puncte), care nu şi-a jucat meciul de etapă. În plus, echipa antrenată de Mauricio Pochettino riscă să fie depăşită de Manchester City (44 de puncte), care joacă în deplasare cu Southampton, duminică.

Wolverhampton este doar a treia echipă care marchează de trei ori împotriva lui Tottenham pe Wembley, de la mutarea londonezilor pe cea mai mare arenă a Angliei, după Manchester City şi Leicester City.

 

 

Alte rezultate înregistrate sâmbătă în Premier League:

Brighton - Everton 1-0 (Locadia 59')

Fulham - Huddersfield 1-0 (Mitrovic 90+1')

Leicester City - Cardiff 0-1 (Camarasa 90+2')

Watford - Newcastle 1-1 (Doucoure 82'/Rondon 29')

Afla mai multe despre: wolverhamptontottenhampremier league 

viewscnt
Articole similare