Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

WOW! Dominik Szoboszlai, noul star al maghiarilor, a intrat pe lista giganţilor din Europa. Două cluburi mari vor să-l transfere în iarnă

WOW! Dominik Szoboszlai, noul star al maghiarilor, a intrat pe lista giganţilor din Europa. Două cluburi mari vor să-l transfere în iarnă
Comentarii

Dominik Szoboszlai a marcat golul care a calificat-o pe Ungaria la Euro 2020. Noua stea a maghiarilor este dorit de marile cluburi din Europa, notează presa internaţională.

Mijlocaşul formaţiei RB Salzburg, Dominik Szoboszlai, este noul erou al maghiarilor. Fotbalistul cotat la 25 de milioane de euro a devenit eroul naţiunii după ce a marcat golul de 2-1 din barajul contra Islandei.

Deşi are doar 20 de ani, Dominik Szoboszlai este deja un nume foarte cunoscut microbiştilor. Puştiul lui Salzburg a marcat de patru ori în Champions League şi are 6 pase decisive pentru Salzburg în campionat.

Noua stea a maghiarilor are un total de 5 goluri marcate în acest sezon şi 9 pase decisive pentru echipa sa de club. Potrivit presei din Spania, giganţii Real Madrid şi FC Barcelona au decis că Dominik Szoboszlai este un jucător care merită urmărit de aici încolo, notează presa iberică.

Şi Atletico Madrid a pus ochii pe Szoboszlai, fotbalist care a marcat deja de trei ori la primele sale 11 selecţii pentru prima reprezentativă a Ungariei. Pe lângă cele mai puternice cluburi din Spania, mijlocaşul maghiar a mai trezit interesul altor două cluburi uriaşe: Arsenal şi AC Milan. Ambele ar fi interesate să-l transfere încă din iarnă.

Afla mai multe despre: dominik szoboszlai 

viewscnt
Articole similare